Het aanpassen van uw huis begint in de badkamer! - Bano Zorgbadkamers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Het aanpassen van uw huis begint in de badkamer!

Een eigen huis is voor veel mensen het meest waardevolle bezit dat zij ooit hebben aangeschaft. Maar voelt uw huis nog wel even comfortabel veilig als u zou willen? In veel gevallen kunt u met relatief eenvoudige installaties het comfortniveau, maar ook de veiligheid in huis vergroten. Luxe zit hem over het algemeen in kleine gemakken, waarvoor meestal geen enorme verbouwing nodig is.

Uiteraard begint het aanpassen van uw huis in de badkamer, waar u veel tijd doorbrengt.

Specialist in aangepaste badkamers

Uw wens van meer comfort ligt daarom binnen handbereik. U kunt hiervoor namelijk bij Bano Benelux terecht. Wij zijn de specialist en weten alles van het opwaarderen van uw badkamer met de beste badkamer hulpmiddelen. Want het zou toch uitermate pijnlijk zijn wanneer u op latere leeftijd, als uw lichaam niet meer doet wat u wilt, uw huis moet verlaten, omdat deze het benodigde gemak, comfort en vaak ook veiligheid in de badkamer ontbeert.

Langer thuis blijven wonen

Mensen die nu met het opwaarderen van hun badkamer beginnen, zullen straks het langst in hun eigen huis blijven wonen!
Bano ontwikkelt en produceert de meeste producten in de eigen fabrieken in Sandane (Noorwegen). Op het fabrieksterrein van 4000m2 van Bano is onder andere een centraal magazijn gevestigd voor een effectief en veilig logistiek proces. Alle producten die bij Bano worden ontwikkeld en geproduceerd doorlopen een aantal tests en kwaliteitsprocedures. Waardoor je er zeker van kan zijn dat u de beste kwaliteit ontvangt!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies