Bad eruit en een aangepaste douche erin
Aangepaste badkamer
Dennis Verhoef
Aangepaste badkamer
01/16/2019
1 min
0

Bad eruit en een aangepaste douche erin

01/16/2019
1 min
0

Bad eruit en een aangepaste douche erin? Naarmate men ouder wordt, is het handig om over de toekomst en een levensloopbestendig huis na te denken. Het kan natuurlijk zijn dat je op dit moment nog tevreden bent met de huidige badkamer, maar met oog op de toekomst is het toch wij om te besluiten om het bad eruit te halen en die te vervangen voor een inloopdouche.

Huidige badkamer is veelal onveilig

Wanneer je 60 plus bent, moet je toch echt eens na gaan denken over de toekomst. Natuurlijk wil je graag zo lang mogelijk in je vertrouwde omgeving blijven wonen, maar de badkamer en de trap vormen vaak een struikelblok. Volgens de statistieken van het CBS blijkt dat er vooral ongelukken thuis gebeuren in de badkamer. Dit kan komen door een (veel) te hoge instap bij de badrand, een gladde vloer of een gebrek aan houvast (beugels of handgrepen kunnen hier goed bij helpen). En het kan heel goed zijn dat het nu nog geen probleem is, maar wel als je straks ouder wordt. Zie het daarom als een investering voor de toekomst.

Ongelukken in badkamer? Dit is de oplossing

Wisten jullie dat er ieder jaar veel mensen van 55 jaar en ouder ten val komen in de badkamer, douche of toilet? En deze ongelukken kunnen vaak vervelende consequenties hebben. Om dit te voorkomen is er een veilige (en makkelijke) oplossing. Comfortabele badkamer hulpmiddelen van Bano Benelux. Deze hulpmiddelen bereiden je voor op de toekomst en zorgen ervoor dat je privacy en zelfredzaamheid behouden wordt. Wat wil je nog meer?

Gratis advies voor badkamer renovatie

Een aangepaste badkamer realiseren is minder ingrijpend dan men denkt. Wij als leverancier van badkamer hulpmiddelen kunnen samen met onze partners ervoor zorgen dat alles snel en zorgeloos gerealiseerd kan worden. Uiteraard volledig naar wens en met zo min mogelijk stress. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden precies zijn om van de huidige badkamer een veilige badkamer te maken? Wij helpen je graag!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reacties
Categorieën