Het is van belang dat de badkamer veilig en comfortabel aanvoelt

Het is van belang dat de badkamer veilig en comfortabel aanvoelt

Een badkamer is onmisbaar in huis, daarom is het van belang dat de badkamer veilig en comfortabel aanvoelt voor iedereen.

Blijf onafhankelijk

Ook als je slecht ter been bent of hulp nodig hebt in de badkamer zijn er tal van mogelijkheden. Zeker als je van plan bent om de badkamer te gaan “renoveren”, oftewel te gaan veranderen, is het de moeite waard om hier eens wat dieper over na te denken. En dan bedoelen we niet alleen de kleur- en materiaalkeuze, maar meer over de functionaliteit, gericht op de toekomst, jouw toekomst! Want we weten allemaal dat we ouder worden, vaak ook beperkter, en dat we graag zo onafhankelijk mogelijk willen zijn en blijven.

Badkamer producten speciaal voor de zorg

Bano Benelux heeft met het oog op de toekomst een zorgvuldig uitgewerkt badkamerconcept ontwikkeld. Een badkamer waar iedereen plezier aan kan beleven, met- of zonder beperkingen. Wat wij ook erg fijn vinden is dat het mooie degelijke producten zijn, die duurzaam zijn ontwikkeld om een leven lang plezier van te kunnen hebben. De afzonderlijke producten zijn apart verkrijgbaar, aan te passen aan de beschikbare ruimte. En van dusdanige kwaliteit dat in geval van mogelijke gezondheidsproblemen in de toekomst zo zelfstandig mogelijk kunnen laten blijven.

Het is van belang dat de badkamer veilig en comfortabel aanvoelt - Bano Zorgbadkamers

Vraag om een 3D – visualisatie

In hoogte verstelbare badkamer hulpmiddelen 

Uniek is bijvoorbeeld het elektronisch verstelbare toilet en wastafel; Zij kunnen versteld worden in de gewenste hoogte door middel van een druk op de knop. Ook zijn de kranen thermostatisch leverbaar, met een safestop, waardoor de watertemperatuur niet warmer wordt dan de vooraf ingestelde. Het materiaal past zich aan aan de temperatuur in de badkamer, waardoor het altijd prettig aanvoelt. De artikelen zijn duurzaam, zonder naden, scherpe randen, schroeven en ook in het geval van verminderde spierkracht zelfstandig te verstellen.

De beugels zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, aan te passen aan de afmeting van de beschikbare ruimte. De totale inrichting van uw badkamer is opgenomen in het concept, zoals een opklapbaar douchezitje, badkamerkasten en beugels. Alles aan te passen aan jouw wensen. Wanneer je kennis maakt met dit unieke concept moet je wel onder de indruk zijn van de eenvoudige, zeer functionele en uitvoerig doordachte vormgeving.

Met de aangepaste badkamer van Bano ben je goed voorbereid op de toekomst!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen