Bano aanwezig op de Zorg ICT beurs 2018 op 17, 18 en 19 april.
12 april 2018 
in Nieuws

Bano aanwezig op de Zorg ICT beurs 2018 op 17, 18 en 19 april.

Als ZIA-partner zijn wij op 17,18 en 19 april aanwezig op de Zorg & ICT beurs 2018. Hier presenteren wij ons doordachte sta-op toilet in combinatie met het unieke douchetoilet.

Waarom bezoeken?
Zorg & ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg. Het event Zorg & ICT is daarbij het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten. Een bezoek aan de beurs is interessant voor directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers die werkzaam zijn bij een zorginstelling.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn te vinden in Hal 1, standnummer F05. 
Registreer je hier gratis 

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen