Bano Benelux verhuist van Sliedrecht naar Papendrecht

Bano Benelux verhuist van Sliedrecht naar Papendrecht

Bano Benelux start het nieuwe jaar op een gloednieuwe locatie. Nadat we de afgelopen jaren ons hebben gevestigd aan de Lelystraat in Sliedrecht, betrekken wij vanaf 1 januari een karakteristiek gebouw aan de Schooldwarsstraat 48, 3351 AT in Papendrecht. De huidige locatie in Sliedrecht wordt dan niet meer gebruikt.

Het nieuwe kantoor biedt veel ruimte voor flexibele werkplekken en vergaderruimten. We delen deze ruimte met onze partner Officious. Dit is een bedrijf dat zich al meer dan 40 jaar inzet om werkomgevingen te creëren waar je met plezier kunt werken.

Nieuwe website

De nieuwe locatie is gepaard gegaan met een volledig nieuwe website. De website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Wij zijn er heel trots op. En om dat met jullie te vieren geven wij tot 1 februari 2019 €750 euro korting op het (elektrische) sta-op toilet

Innovatie Zorgkamer

In het nieuwe pand zullen wij vanaf medio januari 2019 de beschikking hebben over een modern ingerichte zorgkamer, waarin o.a. ook onze partners Bapri (meubilair speciaal voor de zorg), Gerflor (wand- en vloerafwerking) en Ergocare (plafondtillift systemen) vertegenwoordigd zullen zijn. Naast de zorgkamer zullen er meer upgrades plaatsvinden binnen het pand. Begin 2019 zullen we u graag uitnodigen een kijkje te komen nemen!

In een tijd met steeds meer ingrijpende wijzigingen in het zorgstelsel is stilstaan, achteruitgang. Wij anticiperen met deze innovatieve zorgkamer op de veranderende omstandigheden in de zorg. Door de krachten te bundelen met onze partners kunnen we ervoor zorgen dat we een volledig pakket kunnen aanbieden waarmee de klant wordt ontzorgt.

Over Bano Zorgbadkamers

Bano richt zich met haar aangepaste badkamer op zorgorganisaties, ziekenhuizen en de particuliere markt. De badkamer hulpmiddelen zijn mede door de universiteit van Bergen (Noorwegen) ontwikkelt. Het volledige concept zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van mensen sterk wordt vergroot. Anderzijds verlicht het de werkomstandigheden van de verpleegkundigen. Het concept past precies in het streven om mensen langer thuis te laten wonen: door de uitgekiende plaatsbepaling van de verschillende componenten kan de badkamer vaak al met minimale aanpassingen worden geplaatst in een bestaande ruimte.

in verband met de verhuizing kunt u ons tijdelijk bereiken op 0653146673 of 0653706265

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen