Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing

Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing

Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing. Dankzij een vijfjarige studie aan de Universiteit van Noorwegen, met o.a. ervaren fysiotherapeuten, industrieel ontwerpers, architecten, verplegend personeel en directie van zorginstellingen zijn prachtige badkamer hulpmiddelen ontstaan.

Onovertroffen kenmerken

Onovertroffen kenmerken van de doordachte badkamer zijn het (elektrisch) in hoogte verstelbaar toilet (sta-op toilet), de (elektrisch) in hoogte verstelbare zorg-wastafel en het in hoogte verstelbare douchezitje. De badkamer van Bano Benelux heeft ondanks zijn functionaliteit een zeer warme uitstraling, wat de huiselijke sfeer erg ondersteunt. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door doordachte kleuraccenten.

Zorggericht

Dit concept is geheel opgebouwd vanuit het oogpunt van de cliënt: de ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid en daardoor de privacy sterk wordt vergroot.

Installaties

Het voordeel van het Bano badkamerconcept is dat het modulair is en ten opzichte van conventionele systemen snel te plaatsen en te verplaatsen is. Bovendien is het een heel duurzaam systeem met een levensduur van 20 tot 25 jaar.

Efficiënt

Tevens wordt het verzorgend personeel minder belast en ontstaat er een betere werkomgeving voor het personeel. Een specifiek doordachte zorgbadkamer als die van Bano Benelux is de ideale oplossing. Voor zowel particulieren, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bijvoorbeeld zorghotels.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen