Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing
20 september 2016 
in Blogs

Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing

Een doordachte zorgbadkamer als die van Bano is de ideale oplossing. Dankzij een vijfjarige studie aan de Universiteit van Noorwegen, met o.a. ervaren fysiotherapeuten, industrieel ontwerpers, architecten, verplegend personeel en directie van zorginstellingen zijn prachtige badkamer hulpmiddelen ontstaan.

Onovertroffen kenmerken

Onovertroffen kenmerken van de doordachte badkamer zijn het (elektrisch) in hoogte verstelbaar toilet (sta-op toilet), de (elektrisch) in hoogte verstelbare zorg-wastafel en het in hoogte verstelbare douchezitje. De badkamer van Bano Benelux heeft ondanks zijn functionaliteit een zeer warme uitstraling, wat de huiselijke sfeer erg ondersteunt. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door doordachte kleuraccenten.

Zorggericht

Dit concept is geheel opgebouwd vanuit het oogpunt van de cliënt: de ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid en daardoor de privacy sterk wordt vergroot.

Installaties

Het voordeel van het Bano badkamerconcept is dat het modulair is en ten opzichte van conventionele systemen snel te plaatsen en te verplaatsen is. Bovendien is het een heel duurzaam systeem met een levensduur van 20 tot 25 jaar.

Efficiënt

Tevens wordt het verzorgend personeel minder belast en ontstaat er een betere werkomgeving voor het personeel. Een specifiek doordachte zorgbadkamer als die van Bano Benelux is de ideale oplossing. Voor zowel particulieren, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bijvoorbeeld zorghotels.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen