Bano Benelux introduceert Deureka douchedeuren!
02 maart 2017 
in Nieuws

Bano Benelux introduceert Deureka douchedeuren!

Sinds enige tijd hebben wij de Deureka douchedeuren geïntroduceerd. Dat Bano Benelux een innovatief bedrijf is, is inmiddels bekend. Het bedrijf staat altijd open voor functionele en veilige oplossingen die van toepassing kunnen zijn in het badkamerconcept wat zij hanteren.  Geheel in lijn met de visie van Bano, introduceren zij in hun concept innovatieve en kwalitatieve douchedeuren die gebruiksvriendelijk, flexibel maar ook onderhoudsgemakkelijk zijn.

De  ‘Deureka’ douchedeuren staan garant voor een perfecte synthese tussen ruimte en comfort. Door de aandacht die is besteed aan innovatie en vormgeving is plaatsbepaling een van de sterkste punten van de douchewanden. Dankzij de kennis van Bano Benelux bieden zij de mogelijkheid om de douchedeuren volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Productkeuze

De basis van de douchedeuren zijn de kwalitatieve materialen. Zo gebeurt de bevestiging van de deuren met behulp van regelbare roestvaststalen scharnieren. Voor de deuren wordt gebruik gemaakt van polymethylmethacrylaat met een dikte van 8 millimeter, welke garant staat voor een beperkt gewicht zonder dat er kwaliteit en gebruiksgemak verloren gaat! Sterker nog: dankzij deze douchedeuren kun je enorm veel ruimte besparen!

Onderhoud

Op gebied van onderhoud is de ‘Deureka’ douchedeur de perfecte oplossing. Dankzij een zwevende bevestiging is er op geen enkel punt een raakpunt tussen de deur en de vloer. Dit elimineert de kans op vuilophoping of bacterievorming en zorgt er voor dat alles vlot toegankelijk is.. en blijft!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen