arrow_drop_up arrow_drop_down
30 juni 2016 
in Blogs

Duurzame badkamers zijn geen trend, ze zijn de toekomst!

Duurzame badkamers zijn geen trend. Duurzame badkamers zijn de toekomst. Badkamers die op de toekomst ingericht zijn moeten daarom duurzaam zijn en voorzien zijn van middelen die het douchen veiliger, geriefelijker, comfortabeler en makkelijker maken. Daarnaast moeten ze eenvoudig in onderhoud zijn. Een specifiek doordachte aangepaste badkamer als die van Bano Benelux, is de ideale oplossing!

Waarom de Bano badkamer?

Het Bano Badkamerconcept speciaal voor de zorg is de uitkomst van meer dan vijf jaar studie en analyse. Het concept is altijddurend in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van mensen die het gebruiken en mensen die er mee werken. Dit maakt Bano Badkamers dé badkamerleverancier voor mensen met een fysieke beperking en voor iedereen die werkt in de zorg.

Onze beste hulpmiddelen

De beste hulpmiddelen die wij hebben zijn het elektrische sta-op toilet, de elektrisch in hoogte verstelbare zorg-wastafel en het in hoogte verstelbare (en opklapbare) douchezitje. Alle producten zijn direct aan de muur gemonteerd. Dit zorgt er voor dat er meer vloerruimte overblijft, waardoor hulpmiddelen (zoals een tillift of rolstoel) makkelijker gebruikt kunnen worden. Bovendien helpt dit goed mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden!

Warme uitstraling en gebruikersgemak

De badkamer van Bano Benelux heeft ondanks zijn functionaliteit een warme uitstraling, wat de huiselijke sfeer ondersteunt. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door doordachte kleuraccenten. We bieden maar liefst een garantie van 5 jaar op de alle badkamer hulpmiddelen en een levensbestendigheid van 20 tot 25 jaar. Bij het juist toepassen van het concept kan er veel geld bespaard worden.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies