Een sta-op toilet helpt!
Blogs
Dennis Verhoef
Blogs
10/29/2018
0 min
0

Een sta-op toilet helpt!

10/29/2018
0 min
0

Een sta-op toilet helpt mensen die het niet lukt om alleen op het toilet te gaan zitten. Het is natuurlijk niet fijn als je begeleiding nodig hebt wanneer je naar de wc moet. Dit wordt ervaren als een inbreuk op de privacy. Vandaar dat dit toilet met sta op functie een verademing kan zijn voor veel mensen.

Situatie Nederland

In Nederland wordt voor dergelijke situaties veel te makkelijk een verhoogde toiletpot ingezet. Vaak voldoet deze onvoldoende. Een verhoogde toiletpot heeft ook ernstige nadelen (door de hoge zit, moet meer druk gegeven worden om de darmen en blaas te legen met als gevolg meer risico op hersenbloedingen en incontinentie). Bano Benelux heeft daarvoor een een elektrisch sta-op toilet gerealiseerd.

Zeer makkelijk te bedienen

Een sta-op toilet is een elektrische toilet.  Als deze in de hoogste stand staat, hoeft iemand er alleen maar tegenaan te leunen en via een bedieningsknop in de armsteun kunnen de mensen zelf het toilet in hoogte verstellen. Wil je weten hoe dit er uitziet? Bekijk dan hieronder een korte video van het elektrische sta-op toilet van Bano, want een sta-op toilet helpt!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reacties
Categorieën