arrow_drop_up arrow_drop_down
29 september 2016 
in Blogs

Functionele hotelbadkamers met een aantrekkelijk design en hoge kwaliteit!

In 1998 heeft Bano Noorwegen zijn eerste badkamerconcept voor de gezondheidssector ontwikkeld en sinds die tijd hebben we een jarenlange ervaring opgedaan. Dankzij onze unieke vaardigheden hebben we veel erkenning voor ons werk gekregen. Toen we in 2010 besloten om BHC, het ‘Bano hotelconcept’, te ontwikkelen, konden we een groot deel van deze vaardigheden toepassen in de ontwikkeling van het concept en hebben we een projectgroep in het leven geroepen. Deze BHC-groep bestond uit professionals met een jarenlange ervaring in het beheren en exploiteren van zorghotels en uit onze eigen designers en ergotherapeuten. Ons doel met het ontwikkelen van BHC is het creëren van: – functionele hotelbadkamers met een aantrekkelijk design en hoge kwaliteit!

Functionele hotelbadkamers waar de gast zich thuis voelt!

Een functionele hotelbadkamer zorgt ervoor dat de gast zich thuis voelt. Tegelijkertijd zijn bij de exploitatie en het onderhoud van een hotel de vormgeving en de keuze van de inrichting van een hotelbadkamer financieel van belang. De hotelgast zal veel plezier aan de slim ingerichte badkamer beleven.

Hygienë

De badkamerproducten van Bano zijn aan de wand gemonteerd en behandeld met een milieuvriendelijke, antibacteriële lak. Schoonmaken gaat daardoor eenvoudiger en sneller. Bano levert een compleet ingerichte badkamer met uitgekiende producten die zo zijn ontworpen en samengesteld dat er een optimale functionaliteit ontstaat. We bieden badkameroplossingen vanaf 4 vierkante meter. Onze badkamers kunnen ook universeel worden vormgegeven, waardoor tevens mensen met een functiebeperking er gebruik van kunnen maken.

Financieel gezond hotel

De hoge kwaliteit van de badkamer hulpmiddelen draagt in hoge mate bij aan een financieel gezond hotel. De badkamerproducten van Bano zijn gemaakt van hygiënisch materiaal en ontworpen voor een lange levensduur en intensief gebruik. De toiletbril en de toiletdeksel bestaan uit onbreekbaar materiaal.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies