Een investering in deze badkamer voor de zorg betaalt zich letterlijk terug!
Blogs
Dennis Verhoef
Blogs
05/30/2016
1 min
0

Veel geld besparen door te investeren in de Bano Zorgbadkamer

05/30/2016
1 min
0

Veel geld besparen? De Bano Zorgbadkamer is een badkamer die zich letterlijk terugbetaalt. Het Bano Badkamerconcept speciaal voor de zorg is het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Badkamers dé badkamerleverancier voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel.

Return on investment (rendement op investering)

Bano Benelux biedt maar liefst een garantie van 5 jaar op de zorgbadkamer en een levensbestendigheid van 20 tot 25 jaar. Bij het juist toepassen van het concept is er (in veel gevallen) maar maximaal 1 verpleegkundige nodig. Door dit badkamerconcept aan te schaffen wordt er een betere werkomgeving gecreëerd voor verplegend personeel en wordt de werkdruk verminderd. Zo kost het bijvoorbeeld veel minder tijd om een cliënt te douchen en worden blessures van het zorgpersoneel voorkomen. Deze tijd kun je dan benutten om echt te zorgen.

Voorbeeldanalyse (geld besparen)

Hieronder een voorbeeldanalyse waar we uit gaan van een zorginstelling met een minimum van 2 verpleegkundigen.

De concurrent

Bij de concurrent betaalt u voor een badkamer € 2.000, -. Als we uit gaan van € 35,- aan kosten per uur voor één verpleegkundige is dit op jaarbasis € 67.200, – wat voor 2 verpleegkundigen een totaal bedrag oplevert van € 134.400,- . De totale investering is dan € 136.400,-

Werkcapaciteit met behulp van een badkamer bij de concurrent

10 minuten
1 uur
8 uur
1 patiënt / Beschikbare Momenten Personeel
6 patiënten / Beschikbare Momenten Personeel
32 patiënten / Beschikbare Momenten Personeel

Werkcapaciteit met behulp van de Bano badkamer

1 Minuut
Per uur
8 uur
2 patiënten / Beschikbare Momenten Personeel
120 patiënten / Beschikbare Momenten Personeel
960 patiënten / Beschikbare Momenten Personeel

Verschil: 928!

Bano badkamers:

Hier gaan we uit van dezelfde situatie: een zorginstelling met een minimum van 2 verpleegkundigen. Voor een Bano badkamer betaalt u € 6.000, -. Kijkend naar het verschil van de werkcapaciteit blijkt dus dat er als uitgangspunt nu nog maar voor 1 werknemer jaarlijks werkgeverslasten overblijft, wat het bedrag is van € 67.200, -. De totale investering is dan € 73.200,- .

Door te kiezen voor de BANO badkamer bespaart u € 63.200,- !

Wij benadrukken, dat de voordelen voor de patiënt, duurzaamheid door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium en door de marketing positieve effecten door het innovatieve Bano badkamer concept nog niet in de calculatie is opgenomen. 

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reacties
Categorieën