arrow_drop_up arrow_drop_down
Gebruiksgemak van toilet is heel belangrijk!
6 maart 2017 
in Blogs

Gebruiksgemak van toilet is heel belangrijk!

Het toilet mag dan vaak een van de kleinste kamertjes zijn van een huis of gebouw, maar dat wil niet zeggen dat gebruikersgemak niet belangrijk is! Voor mensen met een beperking (zoals het slecht ter been zijn, problemen hebben met hun evenwicht of bijvoorbeeld in een rolstoel zitten) is een toilet vaak moeilijk te gebruiken en soms zelfs helemaal niet! Bano heeft een specifiek in hoogte verstelbare toilet ontworpen waarbij esthetiek en praktische eisen in een harmonieus geheel geïntegreerd zijn.

De beste functionaliteit

Het toilet vraagt om een speciale inrichting, die gekozen is met het oog op verplaatsingstechniek. op een dusdanige manier dat de best mogelijke functionaliteit voor de gebruiker gegarandeerd is. Comfort en veiligheid is waarvoor het Bano zorgtoilet staat.

In hoogte verstelbaar toilet

• Reservoir: Bano's in hoogte verstelbare reservoirs kunnen zowel met de hand als elektrisch in hoogte versteld worden. Geheel naar de behoefte en lengte van de gebruiker. Bovendien, dit verlicht en vereenvoudigt de werkzaamheden van de verzorger. Het toilet is verstelbaar in hoogte van 40 tot 60 cm.
• Toilet: Het Bano-toilet heeft een ergonomisch ontwerp zodat de gebruiker een veilige en comfortabele zithouding heeft. Het toilet heeft een universele vormgeving, is 70cm lang en aangepast voor rolstoel- gebruikers. De belasting is getest tot 500kg!
• Handgrepen: De toilethandgrepen van Bano hebben een ergonomisch ontwerp, waardoor ze een goede, stevige grip bieden. Door voorover te leunen en de kracht van het bovenlichaam te gebruiken kan de gebruiker zelf van het toilet opstaan. De toilethand- grepen zijn leverbaar in 90 en 70 cm.

Zelfdragend 

Het Bano-reservoir is zelfdragend. Afstelbare ankerbouten voor toilet: lengte 330-400 mm. De ankerbouten kunnen ook na betegeling worden afgesteld. Het heeft een Sendzimir-gegalvaniseerd C-profiel 40/40/2 mm. In hoogte verstelbare voet 0-190 mm. Voor het verborgen Sanicontrolreservoir bestaan twee inhoudopties: 6 of 3 liter (vooraf ingesteld), of 9 of 4,5 liter.
Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers
Over de schrijver
Hoi! Ik ben Dennis Verhoef en ben onderdeel van Team Bano Benelux. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies