Kom ook naar onze opening van de innovatieve zorgkamer!

Kom ook naar onze opening van de innovatieve zorgkamer!

Op 28 maart aanstaande organiseren wij namelijk samen met Officious, Bapri en Ergocare een gezamenlijke relatiedag. Tijdens deze dag wordt ook onze innovatieve zorgkamer geopend. We organiseren het niet alleen voor bestaande relaties, maar ook voor nieuwe! Dus heb je een hart voor de zorg en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dan zouden we het erg leuk vinden als jij ook even langskomt! Je kunt de hele dag (van 10:00 tot 20:00) binnenlopen. Let op: er zijn op een beperkt aantal bezoekers gerekend, dus meld je hier snel aan!

28 maart 2019 - Relatiedag - opening innovatieve zorgkamer

Opening Innovatieve zorgkamer

De afgelopen tijd hebben we in samenwerking met onze partners een innovatieve zorgkamer weten te realiseren die inspeelt op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Het doel van deze zorgkamer is het inspireren van zorginstellingen en mensen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen met een ruimte die geheel is aangepast voor de moderne zorg. Maak kennis met de nieuwste technieken zoals zorgrobot Lea (video), een uniek sta-op toilet en een zeer ergonomisch plafondtilliftsysteem vinden. Naast de zorgkamer zijn er meer nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd binnen het pand. Nieuwsgierig geworden? Hier kun je alle informatie vinden .

Update Innovatieve Zorgkamer

De innovatieve zorgkamer heeft een naam, huisstijl en website gekregen! De naam is het Zorg Inspiratie Centrum (ZIC) geworden. Bekijk de huisstijl, logo en website op www.zorg-inspiratie-centrum.nl .

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen