Kom ook naar onze opening van de innovatieve zorgkamer!
19 maart 2019 

Kom ook naar onze opening van de innovatieve zorgkamer!

Op 28 maart aanstaande organiseren wij namelijk samen met Officious, Bapri en Ergocare een gezamenlijke relatiedag. Tijdens deze dag wordt ook onze innovatieve zorgkamer geopend. We organiseren het niet alleen voor bestaande relaties, maar ook voor nieuwe! Dus heb je een hart voor de zorg en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dan zouden we het erg leuk vinden als jij ook even langskomt! Je kunt de hele dag (van 10:00 tot 20:00) binnenlopen. Let op: er zijn op een beperkt aantal bezoekers gerekend, dus meld je hier snel aan!

28 maart 2019 - Relatiedag - opening innovatieve zorgkamer

Opening Innovatieve zorgkamer

De afgelopen tijd hebben we in samenwerking met onze partners een innovatieve zorgkamer weten te realiseren die inspeelt op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Het doel van deze zorgkamer is het inspireren van zorginstellingen en mensen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen met een ruimte die geheel is aangepast voor de moderne zorg. Maak kennis met de nieuwste technieken zoals zorgrobot Lea (video), een uniek sta-op toilet en een zeer ergonomisch plafondtilliftsysteem vinden. Naast de zorgkamer zijn er meer nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd binnen het pand. Nieuwsgierig geworden? Hier kun je alle informatie vinden .

De innovatieve zorgkamer heeft een naam, huisstijl en website gekregen! De naam is het Zorg Inspiratie Centrum (ZIC) geworden. Bekijk de huisstijl, logo en website op www.zorg-inspiratie-centrum.nl .

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen