Onafhankelijk, nu en in de toekomst - Bano Zorgbadkamers
arrow_drop_up arrow_drop_down
17 augustus 2016 
in Blogs

Onafhankelijk, nu en in de toekomst.

Onafhankelijk, nu en in de toekomst . Verandering, het ouder worden, de kwaliteit van leven, thuis wonen, comfort. Levensfasen veranderen. Kinderen gaan het huis uit. Je gaat zelf met pensioen, draagt misschien wel de zorg voor je ouders of wordt zelf opa en oma. Je leven verandert en je gaat andere eisen stellen aan je woning. In onze samenleving zal het accent steeds meer liggen op behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Techniek dient hierbij de mens.

‘Wat vandaag nog voldoende is, kan over een paar jaar te weinig zijn!’

Onafhankelijk, nu en in de toekomst

Een tijdige inventarisatie is zeer belangrijk: wat vandaag nog voldoende is, kan over een paar jaar te weinig zijn. Een elektrisch in hoogte verstelbaar toilet of extra toiletbeugels als hulp bij het toiletbezoek worden pas geïnstalleerd als ze nodig zijn. En dat is meestal te laat. Onafhankelijkheid nu en in de toekomst is belangrijk. Met goede aanpassingen nu kan de zorgvraag op termijn gemakkelijk ingevuld worden, waarbij de hulpmiddelen bij mensen met een wisselend of progressief ziektebeeld meebewegen met de mogelijkheden en wensen van de bewoners.

Aanpassingen in de badkamer

Voor aanpassingen in de badkamer kun je uiteraard bij ons terecht. Het Bano Badkamerconcept speciaal voor de zorg is het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Badkamers dé badkamerleverancier voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies