Onverwoestbaar zorgtoilet

Onverwoestbaar zorgtoilet? Dit sta-op toilet is een verademing voor senioren of mensen met een beperking en is bijna niet kapot te maken.

Bediening badkamerelementen

De bediening van de badkamerelementen is eenvoudig en instelbaar naar de mogelijkheden van iedere individuele gebruiker Het badkamerconcept is daardoor spciaal geschikt voor senioren (ouderen) en mensen met een lichamelijke beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. En hoe mooi is het dat het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en de kwaliteit van leven vergroot?  Bovendien verlicht dit ergonomische ontwerp het werk van de zorgverlener en zorgt het voor een betere werkomgeving.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Waarom noemen we dit een onverwoestbaar zorgtoilet?

We willen hiermee duidelijk maken dat het van een zeer goede kwaliteit is. Het toilet is dan ook bijna niet kapot te krijgen. Natuurlijk mocht je het echt willen, dan lukt het. Bano’s in hoogte verstelbare reservoirs (sta-op toilet) kunnen zowel met de hand als elektrisch hoogte versteld worden. Uiteraard geheel naar de behoefte en lengte van de gebruiker. Bovendien verlicht en vereenvoudigt dit de werkzaamheden van de verzorger. Het toilet heeft een versteltraject van van 40 tot 60cm. Het Bano toilet heeft een ergonomisch ontwerp zodat de gebruiker een veilige en comfortabele zithouding heeft. Het toilet heeft een universele vormgeving, is 70cm lang en aangepast voor rolstoelgebruikers. Veel mensen weten niet dat de belasting maar liefst getest is tot 500 kilogram. Vandaar dat we het ook wel het ‘onverwoestbare’ zorgtoilet noemen.

Toilet handgrepen

De toilet handgrepen van Bano hebben uiteraard ook een ergonomisch ontwerp, waardoor ze een goede en stevige grip bieden. Door voorover te leunen en de kracht van het bovenlichaam te gebruiken kan de gebruiker zelf van het toilet opstaan. De toilethandgrepen zijn leverbaar in 90 en 70 cm. Fijn is dat ze gemonteerd worden op het toilet zelf en dus niet aan de muur. Ze bewegen dus mooi mee wanneer je het sta-op toilet gebruikt. Bovendien zijn ze ook nog in hoogte verstelbaar. Mochten de handgrepen niet worden gebruikt, zijn ze heel makkelijk op te klappen. Prachtig, toch?

Meer weten? Bekijk ook eens alle doordachte badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers. 

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen