Planchet badkamer speciaal voor de zorg

Planchet badkamer 

De planchet badkamer is een badkameraccessoires van Bano. Het is een geïntegreerd ontwerp zodat alle elementen in de aangepaste badkamer bij elkaar passen. Dat geldt ook voor het doucheplanchet / planchet badkamer.


“Het doucheplanchet neemt weinig ruimte in beslag en past perfect in een aangepaste badkamer past.”


Planchet badkamer

Wat is een planchet voor in de badkamer?

Een planchet voor in de badkamer is een plankje dat je bij je bij de douche kunt ophangen. Hier kun je bijvoorbeeld je shampoo of douchegel een praktisch plekje geven.  Een planchet voor in de badkamer zorgt ervoor dat je allerlei kleine spulletjes op kwijt waarvan het fijn is om ze snel bij de hand te hebben.


Wil jij je aangepaste douche van extra opbergruimte voorzien en dit op een veilige manier? Kies dan voor de wandbeugel en doucheplanchet van Bano Benelux.

Planchet badkamer is verplaatsbaar

De planchets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De planchets zijn verplaatsbaar en kunnen bevestigd worden waar de gebruiker ze wil hebben. Zo hoeven er geen onnodige gaten in de muur te worden geboord.


De badkamerplanchets zijn groot en hebben een extra hoge rand om toiletartikelen en de toilettas op hun plaats te houden. Het doucheplanchet biedt ruimte voor shampoo en conditioner. Voldoende waterafvoer garandeert een goede hygiëne.

Materiaal van doucheplanchet

Het materiaal van de rugsteun bestaat uit:


Theo Wor van Bano Zorgbadkamers
Deze aangepaste badkamer is de perfecte oplossing voor mensen met een lichamelijke beperking.
Theo Wor - Bano Benelux

Een onderdeel van de aangepaste badkamer van Bano

Het doucheplanchet van Bano is een onderdeel van de doordachte aangepaste badkamer (zie de video). Meer weten? Neem gerust contact met ons op.