Samenwerking Bano Zorgbadkamers en Rivas Zorggroep

Samenwerking Bano Zorgbadkamers en Rivas Zorggroep

Bano Zorgbadkamers en Rivas Zorggroep zijn vanaf 1 januari 2016 een samenwerking aangegaan met als doel elkaar te versterken op sociaal maatschappelijk gebied. De kernkwaliteit van Rivas is goed op elkaar afgestemde zorg. Bij goed afgestemde zorg horen ook hulpmiddelen die voor verlichting van de cliënt en het verzorgend personeel kunnen zorgen. Bano Benelux kan voor unieke badkamer hulpmiddelen zorgen.

Verbeteren en vernieuwen essentieel voor Rivas Zorggroep

Verbeteren en vernieuwen is essentieel voor Rivas Zorggroep. Steeds weten ze op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Zo gaan ze aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezondheid en preventie. Niet verrassend dus dat Rivas en Bano de handen ineen slaan. De badkamer van Bano Benelux, welke er speciaal is voor mensen die zorg nodig hebben is namelijk het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is altijd in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel.  Door de constante ontwikkelingen in de zorg, heeft Bano Benelux B.V. meerdere oplossingen ontwikkeld om op een comfortabele en flexibele manier in te spelen op de wensen en behoeften van de zorgcliënt.

De op elkaar aansluitende wensen en de vakkennis vormen een mooi uitgangspunt voor een goede samenwerking!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Marja Bouwmans
Door

Marja Bouwmans

op 27 Jan 2016

Als ik vragen mag, waar precies gaan jullie voor betekenis zijn binnen het rivas?

admin
Door

admin

op 28 Jan 2016

Goedemorgen mevrouw Bouwmans, bij de afdeling Sector Leef &, afdeling binnen de Rivas Zorggroep :))

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen