Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan samenwerking aan!
23 oktober 2017 
in Nieuws

Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan samenwerking aan!

Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan met elkaar samenwerken. Het voornaamste doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen in de (gemeenschappelijke) overtuiging om ouderen en mensen met een functiebeperking zo lang mogelijk op een plezierige verantwoorde manier thuis te kunnen laten wonen. Zo is Bano Benelux B.V. de leverancier van een doordacht badkamerconcept speciaal voor de zorg en kan Loodgietersbedrijf Simon het badkamerconcept installeren.

Bano Zorgbadkamer

Bano heeft doormiddel van een vijfjarige studie aan de universiteit van Bergen (Noorwegen), in nauwe samenwerking met ervaren ergotherapeuten, verplegend personeel en uiteraard de cliënten, een uitgekiend badkamerconcept ontwikkelt voor mensen met een functiebeperking. Dit concept is geheel opgebouwd vanuit het oogpunt van de cliënt, en zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid en daardoor de privacy sterk wordt vergroot. Bij het concept zijn de kleinste details uitgewerkt en geoptimaliseerd. Het middelpunt van deze badkamers wordt gevormd door het elektrische sta-op toilet, elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en in hoogte verstelbare douchezitje.

De op elkaar aansluitende wensen en de vakkennis vormen een mooi uitgangspunt voor een goede samenwerking! Bent u geïnteresseerd? De badkamer is (gedeeltelijk) te bezichtigen in de showroom van Loodgietersbedrijf Simon aan de Stationsweg 70 in Sliedrecht en in de showroom van Bano Benelux aan de Lelystraat 57M, ook in Sliedrecht.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen