Senioren badkamer: privacy en comfort in 6 stappen
badkamers voor ouderen
Dennis Verhoef
badkamers voor ouderen
02/23/2021
2 min
0

Senioren badkamer: privacy en comfort in 6 stappen

02/23/2021
2 min
0

Behoefte aan wat tijd voor jezelf onder de douche? Dan doe je dat natuurlijk het liefst alleen. Ook als je op leeftijd bent wil je comfortabel door je badkamer kunnen bewegen. Met een mooie unieke seniorenbadkamer van Bano Benelux kan dat!

Maak je badkamer zo snel mogelijk weer heerlijk comfortabel! Dat doe je met badkamerhulpmiddelen. Bano Benelux kan hier goed bij helpen. Geen zorgen: een senioren badkamer kan ontzettend mooi zijn. Dit maken we mogelijk via de onderstaande stappen.

  1. Maak een vrijblijvende afspraak!
  2. Bekijk je huidige badkamer
  3. Welke hulpmiddelen heb je nodig?
  4. Vrijblijvende indelingstekening
  5. Professionele 3D-visualisatie
  6. Prachtig eindresultaat!

1. Maak een vrijblijvende afspraak!

Waarom zou jij je aan je badkamer aanpassen, als het ook andersom kan? Verplaats je naar de badkamer en neem de ruimte goed in je op. Hoe ziet je huidige badkamer eruit? Waarbij voel je de grootste irritaties en wat moet absoluut zo blijven? Tijdens een vrijblijvende afspraak geeft Bano Benelux graag meer informatie over het realiseren van een stijlvolle senioren badkamer.

2. Bekijk je huidige badkamer

Allereerst zullen wij je vragen om foto’s en een maatschets van je huidige badkamer. Weet je nog hoe groot de badkamer is? Zoek een oude maatschets, meet de badkamer op of vraag iemand om je hier even bij te helpen. De maatschets mag natuurlijk ook altijd met pen en papier worden gemaakt (zie voorbeeld). Daarna kunnen we aan de slag gaan!

Senioren badkamer in 6 stappen - Bekijk je huidige badkamer

Stap 2: Bekijk je huidige badkamer en stuur ons foto’s en een maatschets

3. Welke hulpmiddelen heb je nodig?

Kom je lastig van het toilet of wil je nog altijd lekker lang douchen? Er zijn verschillende badkamerhulpmiddelen voor verschillende situaties. In veel gevallen kun je hiermee alles (weer) helemaal zelf doen. Heb je wel nog hulp nodig? Dan maakt dit het werk van jouw hulpverlener een stuk lichter. Maak een uitgebreide lijst van handelingen die voor jou lastig zijn in de huidige badkamer. Op basis hiervan gaan we samen op zoek naar geschikte oplossingen. De video hieronder geeft je inzicht in de mogelijkheden. 

4. Vrijblijvende indelingstekening

Op basis van ons gesprek selecteren we samen de juiste badkamerhulpmiddelen. Maar waar zetten we ze neer? We kijken voor jou wat mogelijk is. Om je een idee te geven van hoe je nieuwe badkamer kan gaan worden, maken we een vrijblijvende indelingstekening.

Senioren badkamer in 6 stappen - vrijblijvende indelingstekening

Voorbeeld van een vrijblijvende indelingstekening van Bano Benelux

5. Professionele 3D-visualisatie senioren badkamer en prijs

Een plattegrond met indeling zegt ook niet alles. Daarom maken we een professionele 3D-visualisatie van jouw nieuwe senioren badkamer. Zo kan je goed zien hoe alles gaat worden. Daar geven we natuurlijk ook een prijsindicatie bij. Toch iets niet helemaal zoals verwacht? Dan kunnen we nog altijd aanpassingen doen.

Senioren badkamer in 6 stappen - Professionele 3D-visualisatie en prijs

Voorbeeld van een professionele 3D-visualisatie en prijs

 6. Prachtig eindresultaat!

Het is gelukt! Tijd om een afspraak te maken voor de levering van onze badkamerhulpmiddelen. We voorzien de door jou gekozen installateur van de installatietekeningen. 

Zie jij jezelf al helemaal ontspannen in een stijlvolle, gebruiksvriendelijke senioren badkamer? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Dat doe je door te bellen naar 0184 785353 of door direct een afspraak te maken: maak vrijblijvend een afspraak.

Senioren badkamer in 6 stappen - infographic

Senioren badkamer: privacy en comfort in 6 stappen

Reacties
Categorieën