Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Spoelreservoir voor de zorg

Spoelreservoir voor de zorg

Het Bano spoelreservoir voor de zorg is speciaal gemaakt voor het miva toilet van Bano. Op deze pagina lichten we de spoelreservoir voor de zorg uit.

Wat is een spoelreservoir?

Een spoelreservoir is de spoelinrichting van een wc-systeem waarin water wordt vastgehouden voor het schoonmaken van de toiletpot. Een reservoir is altijd voorzien van een waterinlaat en is aan de onderzijde verbonden met de wc-pot doormiddel van een buis. Deze buis noemen ze ook wel de valpijp. De valpijp voert het water af naar de wc-pot. Iets hoger daarvan bevindt zich de stortbak: hierdoor bezit het water de energie om snel naar de wc-pot te stromen zodra er wordt doorgetrokken.

Bano standaard spoelreservoir

Het Bano standaard spoelreservoir is van staal en kunststof. De pootjes kunnen op maat ingesteld worden, van 0-190 mm van de grond. Het reservoir is voorzien van een Sanicontrolsysteem, met een grote en kleine spoeling optie, zoals 6/3 of 9/4, 5 liter water, wat van te voren ingesteld kan worden.

Spoelreservoir voor de zorg - Bano Benelux

Bedieningsplaat van spoelreservoir

De bedieningsplaat is beschermd tegen condensatie en heeft een waterbesparend spoelfunctie. Uitvoering van de sifon is van 90 mm tot 110 mm, welke is inbegrepen bij dit spoelreservoir Max. Gewicht belasting: 500kg

Onderdeel van de mindervalide toilet van Bano

De spoelreservoir voor de zorg van Bano is een onderdeel van het miva toilet van Bano. Bij de totstandkoming van dit toilet is meerdere jaren onderzoek gedaan door een team van deskundigen. In dit team waren onder andere artsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten op het gebied van mobiliteit, directeuren van zorgcentra, gebruikers en zorgpersoneel. We hebben 2 soort invaliden toiletten: een elektrisch in hoogte verstelbaar toilet en een manueel in hoogte verstelbaar toilet.

▪ Bekijk ook eens het sta-op toilet en douchetoilet
▪ Bekijk hier het productblad

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers