Deze unieke zorgbadkamer zorgt voor veel zelfvertrouwen en biedt kwaliteit van leven
Blogs
Dennis Verhoef
Blogs
09/11/2017
1 min
0

Deze unieke zorgbadkamer zorgt voor veel zelfvertrouwen en biedt kwaliteit van leven

09/11/2017
1 min
0

Ken je dat heerlijke rustgevende gevoel, wat de Scandinavische natuur je kan geven?  Of het gevoel dat je aan het fietsen bent en je de wind in je rug heb en de zon in je gezicht? Het gevoel dat alles goed gaat, zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen?

Het juiste gevoel

Wij kunnen iedereen juist dát gevoel geven. En dan niet alleen maandag tot en met vrijdag, maar altijd staan we voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld zelf een zorgbadkamer nodig? Of een familielid? Of heeft een organisatie deze unieke badkamer nodig? Bano Benelux kan er voor zorgen dat er een uitgebalanceerd concept uitgetekend wordt, waar je de vruchten van kunt plukken. Want door dit badkamerconcept toe te passen groeit het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en biedt het kwaliteit van leven.

Een unieke zorgbadkamer

Uiteraard is het badkamerconcept van Bano Benelux niet zomaar een badkamerconcept. Onze uit Noorwegen afkomstige zorgbadkamer is ontstaan doordat er meer dan 5 jaar onderzoek verricht is door medisch specialisten. Zo hebben onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, artsen, verpleegkundigen en de zorgbehoevende zelf meegeholpen om tot een zo veilig mogelijke en zelfredzame zorgbadkamer te komen. En zelfs nu staan we niet stil, want we ontwikkelen nog steeds door. Bekijk onze badkamer hulpmiddelen.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reacties
Categorieën