Veilige en zelfredzame badkamer zonder dat het opvalt!
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 april 2016 
in Blogs

Veilige en zelfredzame badkamer zonder dat het opvalt

Een aangepaste of een seniorenbadkamer moet niet alleen functioneel zijn, maar moet ook klasse uitstralen en ontspanning bieden. Bano benaderd het sanitair niet als zorgobject, maar als een badkamer voor het hele gezin. Het is een veilige en zelfredzame badkamer zonder dat het opvalt.

Mooie badkameropstellingen voor senioren

Bano biedt mooie badkameropstellingen met doordachte handigheden.  Steeds meer ouderen blijven langer zelfstandig wonen. Dat vraagt in de badkamer om aanpassingen op het gebied van comfort en veiligheid, zoals een antislipvloer of wandgrepen en douchezitjes. Men verwacht dan automatisch dat de badkamer een ziekenhuisuitstraling krijgt, maar dat is helemaal niet nodig. Het is belangrijk een badkamer zo in te richten dat het een fraai geheel blijft. Met talloze mooi ontworpen aanpassingen houden senioren of gehandicapten hun zelfredzaamheid en privacy. Eenvoudig kleurgebruik op de wanden kan al als een verrassend effect worden ervaren.

Het badkamerconcept is makkelijk toe te passen in Woonzorgcomplexen(zorg)hotels, serviceflats, residenties, verpleeghuizen, ziekenhuizen, en natuurlijk voor bij de mensen thuis!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies