Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Wandhaak voor in een aangepaste badkamer

Wandhaak voor in een aangepaste badkamer

Het belangrijkste van een wandhaak voor in een aangepaste badkamer (ook wel handdoekhaak) is de veiligheid ervan. Er moet daarom altijd rekening worden gehouden met de lengte, breedte en stevigheid van de ophanghaak.

Waarom plakhaken of zelfklevende haakjes niet veilig zijn

Vanuit de visie van Bano adviseren wij ook nooit te kiezen voor plakhaken of zelfklevende haakjes, Hoe stevig deze ook lijken vast te zitten aan de muur, de kans dat er 1 valt is groot. Men kan hier op gaan staan en zich lelijk bezeren. Bovendien is de kans dat men hierover struikelt een stuk groter.

Wandhaak speciaal voor de zorg

De wandhaak van Bano is stevig, veilig en heeft net zoals alle andere Bano badkameraccessoires een geïntegreerd ontwerp zodat alle elementen in de badkamer bij elkaar passen. Als alle elementen van de badkamer op elkaar zijn afgestemd, wordt het gebruik van de badkamer als prettiger ervaren. Bij een badkamer van Bano wordt deze overtuiging ook toegepast op de kleine, maar belangrijke details zoals wandhaken, washandjes en handdoeken.

Doordacht ontwerp

Het doordachte ontwerp van de haakjes zorgt ervoor dat de handdoeken goed hangen. Gebruikers hebben vaak behoefte aan een badkamer met meerdere wandhaken, zodat ze altijd een handdoek binnen handbereik hebben. Daarom wordt dit product verkocht in sets van drie wandhaken.

Materiaal

▪ Wandhaak: gegoten, massief nylon
▪ Bekijk hier het productblad

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers