wandhaak voor in een aangepaste badkamer

Wandhaak voor in een aangepaste badkamer

Het belangrijkste van een wandhaak voor in een aangepaste badkamer (ook wel handdoekhaak) is de veiligheid ervan. Er moet daarom altijd rekening worden gehouden met de lengte, breedte en stevigheid van de ophanghaak.
wat is een wandhaak precies?

Wat is een wandhaak precies?

Een wandhaak is een haak dat aan de muur van een badkamer kan worden bevestigd en wordt gebruikt om handdoeken en kledingstukken aan op te hangen. 

"De wastafelkraan met lange hendel zorgt ervoor dat ook rolstoelafhankelijke mensen makkelijk gebruik kunnen maken van de kraan."

Wandhaak speciaal voor de zorg

Wandhaak speciaal voor de zorg

De wandhaak van Bano is stevig, veilig en heeft net zoals alle andere Bano badkameraccessoires een geïntegreerd ontwerp zodat alle elementen in de badkamer bij elkaar passen.


Als alle elementen van de badkamer op elkaar zijn afgestemd, wordt het gebruik van de badkamer als prettiger ervaren. Bij een badkamer van Bano wordt deze overtuiging ook toegepast op de kleine, maar belangrijke details zoals wandhaken, washandjes en handdoeken.
Plakhaken of zelfklevende haakjes zijn niet veilig

Waarom plakhaken of zelfklevende haakjes niet veilig zijn

Vanuit de visie van Bano adviseren wij ook nooit te kiezen voor plakhaken of zelfklevende haakjes, Hoe stevig deze ook lijken vast te zitten aan de muur, de kans dat er 1 valt is groot.


Men kan hier op gaan staan en zich lelijk bezeren. Bovendien is de kans dat men hierover struikelt een stuk groter.

Doordacht ontwerp van de wandhaken

Het doordachte ontwerp van de haakjes zorgt ervoor dat de handdoeken goed hangen. Gebruikers hebben vaak behoefte aan een badkamer met meerdere wandhaken, zodat ze altijd een handdoek binnen handbereik hebben. Daarom wordt dit product verkocht in sets van drie wandhaken.
Theo Wor van Bano Zorgbadkamers
De Bano Benelux badkamer is een kunstwerk dat niet alleen aan alle verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. De kwaliteit, schoonheid en functionaliteit zijn ongeëvenaard in deze branche.
Theo Wor - Bano Benelux

Materiaal van de wandhaak

Wij ontwerpen badkamers die veilig, functioneel en toegankelijk zijn. Onze badkamer hulpmiddelen zijn perfect voor thuissituaties, verpleeghuizen of faciliteiten die zorg verlenen zoals ziekenhuizen, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat iedereen die de badkamer binnenkomt de best mogelijke douche-ervaring heeft!


  •  Wandhaak: gegoten, massief nylon
  •  Bekijk hier het productblad

Waarom kiezen voor Bano?

werkzaamheden worden verlicht voor de zorgverleners en/of mantelzorgers en er wordt veel tijd bespaard.
Badkamer hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit
Ondanks zijn functionaliteit heeft de Bano Zorgbadkamer een prachtig design. 
De badkamer is voor iedere gebruiker aanpasbaar

Ontwikkelt in samenwerking met Universiteit van Bergen (Noorwegen), ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en zorgbehoevenden.

Op zoek naar de veiligste badkamer oplossingen?​​​​

Bano Benelux staat voor je klaar. Het hele traject denken wij met je mee: van het maken van een indelingstekening tot het aanleveren van de juiste hulpmiddelen.