Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer

Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer

Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer? Wellness en leisure wordt steeds belangrijker. Zo merken we allemaal dat de bevolking verzilvert en dat er een toenemende belangstelling is voor een gezonde levensstijl.

Wellness en veiligheid bij u thuis

Voor veel mensen In Nederland betekent wellness & leisure vaak alleen een dagje sauna, een massage of bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Maar wat als deze uitstapjes door een functionele beperking (bijna) niet meer mogelijk zijn? Dan hebben wij een vorm van wellness die niet alleen gericht is op ontspanning, maar juist ook gericht is op preventie. Het Bano badkamerconcept brengt de wellness en veiligheid bij u thuis!

Badkamer hulpmiddelen

Een van de kenmerken van het Bano Concept is de juiste plaatsing van alle badkamer producten in een badkamer. Elk hulpmiddel is na een jarenlange testperiode aangepast en verder ontwikkeld voor de best mogelijke toepasbaarheid. Voor het ontwikkelen van een badkamer waarin mensen met functionele beperkingen zich optimaal kunnen bewegen, heeft Bano meer dan vijf jaar onderzoek gedaan naar de natuurlijke bewegingspatronen van mensen. Dit heeft geleid tot een badkamer waarin de gebruiker zich veilig en minder afhankelijk voelt. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven toe. Handig om te weten is dat wij een verhuurprogramma hebben opgezet voor de badkamerhulpmiddelen. Huren is vaak een voordelige en verstandige optie!

Zelfredzaamheid

Met het Bano badkamerconcept kan er, ondanks een functionele beperking, heerlijk worden ontspannen in de eigen badkamer.  We bieden wellness met alle ingrediënten voor een gezonde levensstijl, waar zelfredzaamheid (beweging) wordt gecombineerd met ontspanning! Dat wilt toch iedereen? 

De Bano badkamer, a way of life.

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen