arrow_drop_up arrow_drop_down
Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer
7 november 2016 
in Blogs

Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer

Wellness en veiligheid bij u thuis met een aangepaste badkamer? Wellness en leisure wordt steeds belangrijker. Zo merken we allemaal dat de bevolking verzilvert en dat er een toenemende belangstelling is voor een gezonde levensstijl.

Wellness en veiligheid bij u thuis

Voor veel mensen In Nederland betekent wellness & leisure vaak alleen een dagje sauna, een massage of bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Maar wat als deze uitstapjes door een functionele beperking (bijna) niet meer mogelijk zijn? Dan hebben wij een vorm van wellness die niet alleen gericht is op ontspanning, maar juist ook gericht is op preventie. Het Bano badkamerconcept brengt de wellness en veiligheid bij u thuis!

Badkamer hulpmiddelen

Een van de kenmerken van het Bano Concept is de juiste plaatsing van alle badkamer producten in een badkamer. Elk hulpmiddel is na een jarenlange testperiode aangepast en verder ontwikkeld voor de best mogelijke toepasbaarheid. Voor het ontwikkelen van een badkamer waarin mensen met functionele beperkingen zich optimaal kunnen bewegen, heeft Bano meer dan vijf jaar onderzoek gedaan naar de natuurlijke bewegingspatronen van mensen. Dit heeft geleid tot een badkamer waarin de gebruiker zich veilig en minder afhankelijk voelt. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven toe. Handig om te weten is dat wij een verhuurprogramma hebben opgezet voor de badkamerhulpmiddelen. Huren is vaak een voordelige en verstandige optie!

Zelfredzaamheid

Met het Bano badkamerconcept kan er, ondanks een functionele beperking, heerlijk worden ontspannen in de eigen badkamer.  We bieden wellness met alle ingrediënten voor een gezonde levensstijl, waar zelfredzaamheid (beweging) wordt gecombineerd met ontspanning! Dat wilt toch iedereen? 

De Bano badkamer, a way of life.

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Dennis Verhoef en ben onderdeel van Team Bano Benelux. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen

We maken gebruik van cookies