Zorg douche: stappenplan naar meer veiligheid en comfort
20 april 2021 

Zorg douche: stappenplan naar meer veiligheid en comfort

Iedereen verlangt naar tijd voor zichzelf onder de douche. En dat doe je dat natuurlijk het liefst alleen en zonder hulp. Ook als je wat ouder of minder mobiel bent wil je comfortabel door je badkamer kunnen verplaatsen. De doordachte zorg douche van Bano Benelux maakt dat mogelijk

Maak je douche zo snel mogelijk veilig en weer heerlijk comfortabel! Dat doe je met badkamerhulpmiddelen. Bano Benelux kan hier goed bij helpen. Geen zorgen: een zorg douche kan bijzonder mooi zijn. We kunnen dit realiseren door de volgende stappen te nemen:

  1. Een vrijblijvende afspraak maken bij een badkamer hulpmiddelen specialist
  2. Neem de huidige doucheruimte onder de loep
  3. Inventarisatie badkamer hulpmiddelen
  4. Ontvang vrijblijvend een indelingsontwerp
  5. Ontvang een 3D-tekening inclusief prijs zorgdouche
  6. Zorgdouche kopen: ga voor een prachtig eindresultaat!

1. Een vrijblijvende afspraak maken bij een badkamer hulpmiddelen specialist

Waarom zou jij je aan je douche aanpassen, als het ook omgekeerd kan? Beweeg je naar de douche en neem de ruimte goed in je op. Hoe ziet je hedendaagse douche eruit? Waar ervaar je de meeste pijnpunten en wat mag er absoluut niet weg worden gehaald? Tijdens een afspraak geeft Bano Benelux met alle plezier meer informatie over het verwezenlijken van een stijlvolle en veilige zorgdouche. Een afspraak is altijd vrijblijvend.

2. Neem de huidige doucheruimte onder de loep

Wij vinden het handig om foto’s en een overzicht met maten te ontvangen van de huidige doucheruimte. Weet je nog hoe groot de doucheruimte is?  Of heb je toevallig nog een oude maatschets paraat? Zo niet: meet de doucheruimte op of vraag iemand om je hier even bij te helpen. Het mag natuurlijk ook altijd een vluchtige tekening zijn met pen en papier (zie het voorbeeld hieronder). Daarna kunnen we verder met stap 3!

Zorg douche in 6 stappen:  Neem de huidige doucheruimte onder de loep

Zorg douche in 6 stappen:  Neem de huidige doucheruimte onder de loep

3. Inventarisatie badkamer hulpmiddelen

Ervaar je moeite met het opstaan van het toilet of wil je nog altijd uitgebreid douchen?  Bano heeft verschillende badkamer hulpmiddelen voor elke situatie. Vaak kun je door het inrichten van de douche met deze hulpmiddelen alles (weer) helemaal zelf doen. Heb je nog wel hulp nodig? Dan maakt het de werkzaamheden van jouw hulpverlener een stuk lichter.

Het is handig om een lijst van handelingen te maken die voor jou lastig zijn in de huidige doucheruimte. Op basis hiervan gaan we samen op zoek naar bekwame oplossingen. De video hieronder maakt de mogelijkheden voor een zorgdouche inzichtelijk.

4. Ontvang vrijblijvend een indelingsontwerp

Op basis van ons gesprek kiezen we in overleg de juiste badkamer hulpmiddelen. Maar waar gaan we ze precies plaatsen? We kijken voor jou wat mogelijk en nodig is. Om ons plan duidelijk te maken en jou een een idee te geven van hoe je nieuwe doucheruimte kan gaan worden, maken we een vrijblijvende indelingsontwerp.

Zorgdouche in 6 stappen - Ontvang vrijblijvend een indelingsontwerp

Zorg douche in 6 stappen – Ontvang vrijblijvend een indelingsontwerp

5. Ontvang een 3D-tekening inclusief prijs zorgdouche

Een indelingsontwerp zegt ook niet altijd alles. Daarom maken we een vakkundige 3D-tekening van jouw nieuwe zorg douche. Zo kan je precies zien hoe het eruit komt te zien. Vanzelfsprekend geven we daar ook een prijsopgave bij. Toch iets niet helemaal zoals verwacht? Dan kunnen we nog altijd aanpassingen doen.

Zorg douche in 6 stappen - Ontvang een 3D-tekening inclusief prijs zorgdouche

6. Zorgdouche kopen: ga voor een prachtig eindresultaat!

Het is geslaagd! Tijd om een afspraak in te plannen voor de levering van onze douche hulpmiddelen. We voorzien de door jou gekozen installateur van de installatietekeningen.

Zie jij jezelf al helemaal relaxen in een stijlvolle, gebruiksvriendelijke zorg douche? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Dat doe je door te bellen naar 0184 785353 of door direct een afspraak te maken.

 

Zorg douche: stappenplan naar meer veiligheid en comfort- infog; infogaphic

Zorgdouche vergoeding

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een zorgdouche vergoeding? Het regelen van vergoedingen voor hulpmiddelen is een ‘ver van je bed show’. Dit komt omdat er sinds 2015 enorme veranderingen zijn ingevoerd door de overheid. In dit e-book leggen we uit hoe en waar je bepaalde hulpmiddelen vergoed kan krijgen. Speciaal voor ouderen, senioren en mensen met een fysieke beperking. 

Zorgdouche vergoeding

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Dennis Verhoef en ben onderdeel van Team Bano Benelux. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen