Dit badkamerconcept voor de zorg maakt iedereen vrolijk!

Dit badkamerconcept voor de zorg maakt iedereen vrolijk!

Je kunt zeker stellen dat de titel zelfverzekerd overkomt. En dat zijn we ook. Gewoonweg omdat een badkamerconcept, speciaal voor de zorg, er niet is in Nederland. Natuurlijk zijn er wel soortgelijke, maar die kunnen niet tippen aan de doordachte en slimme oplossingen die het Bano badkamerconcept te bieden heeft. Meer weten? Lees snel verder.

Hoezo een ‘doordacht’ en ‘slim’ badkamerconcept?

Drie jaar geleden zijn de bezuinigingen in de zorg enorm toegenomen. En daarom is het van groot belang om de beschikbare vierkante meters binnen zorgorganisaties of bij  iemand thuis zo goed mogelijk te benutten. Dat geldt uiteraard voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatieprojecten. Bovendien moet de privacy en comfort maximaal zijn. De badkamer hulpmiddelen individueel zijn uniek en intelligent. Bovendien spreken we van een doordacht concept omdat er nagedacht is over de optimale inrichting.

Deze badkamer vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en je kwaliteit van leven!

Wanneer je het Bano badkamerconcept toepast dan maximaliseer je de privacy en comfort. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat deze slimme en doordachte badkamer is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Bergen in Noorwegen.  Het Bano badkamerconcept is dus resultaat van vijf jaar onderzoek, testen en technische ontwikkeling. En dit niet alleen met verpleegsters, verzorgers, fysiotherapeuten en ziekenhuispersoneel, maar ook samen met de toekomstige gebruiker!

Makkelijk te bedienen

De hulpmiddelen zijn enorm makkelijk te bedienen. Zo zijn ze badkamer hulpmiddelen makkelijk instelbaar naar de mogelijkheden van iedere individuele gebruiker. Het badkamerconcept is juist daarom geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en biedt een hoge kwaliteit van leven. Bovendien zorgt het gehele badkamerconcept voor een veel betere werkomgeving voor verplegend personeel. Goede voorbeelden hiervan zijn het sta-op toilet en de in hoogte verstelbare zorg-wastafel.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen