Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Badkamerkasten zorg

Badkamerkasten zorg

De badkamerkasten van Bano zijn erg stevig en passen perfect in het volledige badkamerconcept. Het badmeubel van Bano is uiteraard met oog voor de zorg ontworpen. Er is een keuze uit verschillende badkamerkasten.

Bano badkamerkasten

Deze badkamerkast van Bano is een badkamermeubel met een aantal doordachte elementen. Het ontwerp is erg stevig en past perfect bij een Bano wastafel. Het stopcontact bevindt zich binnen in de kast, zodat het goed beschermd is tegen vocht en water. Daarnaast is het stopcontact zo geplaatst dat het bereikbaar is voor rolstoelgebruikers.

Het onderste gedeelte van de kast bevat een uittrekbare draadmand. De kastdeur kan rechts- of linksdraaiend gemonteerd worden, met de geïntegreerde handgreep aan de tegenoverliggende zijde.

De kast en handgreep zijn speciaal ontworpen voor belastingen tot 400 kg. De handgreep kan niet gebruikt worden in combinatie met gewone kasten. De hoge Bano-kast wordt geleverd met gedempte lades en kastdeuren.

Badkamerkast voor de zorg

Zwevende badkamerkast voor de zorg

De badkamerkasten van Bano zijn er speciaal voor de zorg. Ze onderscheiden zich van andere badkamers door de vrije vloerruimte. Alle badkamer hulpmiddelen zijn aan de muur bevestigd. Dit geldt ook voor de badkamerkast.

De vrije vloerruimte geeft de bewoner of verzorger meer bewegingsvrijheid. Daarnaast is de ruimte hygiënischer en beter schoon te houden.

Badkamerkast voor rolstoelgebruikers

Met het Bano-concept is het mogelijk om met een rolstoel of rollator de badkamer te betreden. Bij het ontwerp van de zorgbadkamer heeft men zich laten leiden door de routing van de gebruiker en heeft rekening gehouden met het gebruik van een rolstoel. Dit is stap voor stap terug vertaald in de producten en het totaalconcept. Zo is er in de badkamerkast op een wasmand en elektriciteit te vinden waar rolstoelgebruikers makkelijk bij kunnen komen.

Materiaal badkamerkasten zorg

▪ Frame: vochtbestendige spaanplaat met melaminecoating, V 313, Simaplast Hidrofugo Blanco Super (melamine 98 g/m2)
▪Deuren: vochtbestendig MDF met Fibraplast Hidrofugo Blanco-coating
▪Handgreep: antibacterieel aluminium met poedercoating en nylon
▪Mand: staaldraad met polyestercoating
Bekijk hier het productblad van de hoge kasten badkamer 40 cm en 30cm breed
▪Bekijk hier het productblad van de hoge badkamerkast 20cm breed.
Bekijk hier het productblad van de zwarte badkamerkast
Bekijk hier het productblad van de badkamerkast met stijlvolle finish van walnoothout

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers