Hulpmiddelen voor badkamer, toilet en douche. Speciaal voor ouderen, senioren en mensen met een beperking.

Over Bano Benelux B.V. 

Het helpen van mensen, zorgorganisaties en ziekenhuizen om de veiligheid en zelfredzaamheid in badkamers aanzienlijk te verbeteren. 

Wij helpen jou aan een veilige badkamer!

Wij zetten ons in voor senioren, ouderen en mensen met een beperking. Wij zorgen er voor dat iedereen veilig en functioneel kan douchen met een designvolle aangepaste badkamer. De badkamer hulpmiddelen zijn uitermate geschikt voor thuis, verpleeghuizen, ziekenhuizen, woonzorgcomplexen, zorghotels, serviceflats en residenties. Wij zijn dit begonnen omdat veel badkamers in Nederland niet veilig zijn en op de lange termijn veel geld kost. Dit badkamerconcept (speciaal voor de zorg) maximaliseert de zelfredzaamheid, voorkomt ongelukken en kan op lange termijn veel geld besparen. 

Een kijkje in onze organisatie

Begin 2019 organiseerde wij een relatiedag in samenwerking met onze partners. Bekijk hier de aftermovie en krijg een indruk hoe wij te werk gaan. 

Ons team

Kees Verhoef is de algemeen directeur van Bano Zorgbadkamers. Weet alles over deze unieke badkamer hulpmiddelen.

Kees Verhoef

Algemeen 

Directeur 

Theo Wor is Commercieel Directeur bij Bano Zorgbadkamers. Weet alles over de badkamer hulpmiddelen voor zorgorganisaties.

Theo Wor

Commercieel 

Directeur

Dennis Verhoef van Bano Zorgbadkamers

Dennis Verhoef

Marketing & Communicatie

Onze parels

Dit sta-op toilet vergemakkelijkt het opstaan van de wc.

Elektrische sta-op toilet

Het sta-op toilet is een zeer doordacht onderdeel van de aangepaste badkamer van Bano. Begeleiding met het opstaan door een mantelzorger of verpleegster is in veel gevallen zelfs niet meer nodig!

In hoogte verstelbare wastafel speciaal voor de zorg

Elektrisch in hoogte verstelbare wastafel

De elektrisch in hoogte verstelbare wastafel biedt enorm veel voordelen. Zo is de wastafel met een druk op de knop naar de gewenste hoogte af te stellen. Ideaal voor rolstoelgebruikers, maar ook gewoon te gebruiken voor staande personen. 

Opklapbaar douchezitje kopen? Dat doe je bij Bano Zorgbadkamers

In hoogte verstelbaar douchezitje

Heb je een opklapbaar douchezitje nodig? Dan ben je bij ons op het goede adres. Sterker nog: het douchezitje is ook nog eens in hoogte verstelbaar!

Wat is de Bano Zorgbadkamer precies?

Kees Verhoef (directeur) van Bano Benelux geeft in dit filmpje een korte introductie over deze unieke badkamer hulpmiddelen.