Veilige badkamer test

Elke dag begin je dag goed met een ontspannende douche. Maar is de huidige badkamer eigenlijk nog wel veilig? Doe de test en ontdek of de huidige situatie in de badkamer veilig is!

Start de test 

Zo werkt de veilige badkamertest

Veilige badkamertest - vragenlijst

Vragenlijst

Je vult de onderstaande vragenlijst in over de veiligheid in je badkamer. Per vraag/stelling geef je aan hoe de situatie voor jou is. 
Veilige badkamertest - Jouw uitslag

Jouw uitslag

Heb je de test helemaal ingevuld dan klik je op button met "jouw uitslag". 
Veilige badkamertest - punten

Punten

Onze medewerkers ontvangen de resultaten en kunnen inschatten hoe veilig jouw badkamer is. Er wordt contact met je opgenomen. 

Start de test

De uitslag 

0 - 2 punt

Dit betekent dat u zich enorm veilig voelt en vertrouwd bent met uw huidige badkamer. U hoeft zich geen zorgen te maken en kan blijven genieten van uw huidige badkamer!

3-5 punten

Op dit moment redt u zich nog wel in de huidige badkamer. Wij adviseren wel om alvast te oriënteren voor veilige badkamer oplossingen. Zo dat u veilig kunt blijven douchen. 

6 of meer punten

Er liggen gevaren op de loer! Vermoedelijk is de badkamer slecht toegankelijk en is er geen rekening gehouden met de veiligheidseisen die u eraan mag stellen. Wij adviseren u om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze adviseurs. Deze geeft uw advies op maat. 

Zit u in de gevarenzone?

Heb je 6 punten of meer? Dan is de kans op valpartijen in de badkamer erg groot. Wij raden u aan om direct contact op te nemen met één van onze adviseurs. Zij kunnen ervoor zorgen dat u weer op een veilige en comfortabele kan blijven douchen. 

Advies voor een veilige badkamer

Huidige badkamer aanpassen

Wilt u de huidige badkamer renoveren met als doel de veiligheid en de comfort een enorme boost te geven? Ontdek onze gespecialiseerde aanpak, waardoor douchen weer een ontspannende bezigheid wordt!

Nieuwbouw

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de veiligheid en comfort in de badkamer waarborgen? Dan raden wij u aan om ruim van te voren contact met ons op te nemen, zodat onze specialisten u van goede informatie kunnen voorzien.

E-book: 15 waardevolle tips voor een veilige badkamer

Heeft u het e-book: 15 waardevolle tips voor een veilige badkamer al gedownload?
50%
Download hier
De beste tips voor een veilige badkamer - Bano Benelux

Ik wil de showroom bezoeken