Aangepaste badkamers voor zorgorganisaties (video)

De beste badkamer hulpmiddelen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Verlicht de werkzaamheden van het zorgpersoneel en biedt veiligheid aan de cliënt / bewoner.

Het beste voor met de cliënten én het zorgpersoneel? Kies dan voor de Bano Zorgbadkamer

Het is geen nieuws dat de verplegers en verzorgende onder veel tijdsdruk staan in de zorg. Helaas gaat dit altijd ten koste van hun eigen welzijn en die van hun omgeving. Hoe mooi zou het zijn als een gebruiker veel minder hulp nodig heeft in de badkamer en dat de werkzaamheden van het zorgpersoneel vele malen lichter wordt? En wat als wij ook nog eens vertellen dat dit heel veel geld kan besparen voor de zorgorganisatie? 


Juist. Dat klinkt als muziek in de oren. En dat is niet voor niets. Deze aangepaste badkamer is een investering die zich na 1 jaar al terugverdiend. Het is een badkamerconcept speciaal voor de zorg met een creatief en doordacht systeem. Het maakt het werk van het zorgpersoneel veel en veel makkelijker. En nee dat is niet verzonnen. Er is namelijk meer dan 5 jaar research gedaan in het Haukeland Universitair Ziekenhuis in Bergen (Noorwegen). Hier is onderzoek gedaan naar de bewegingspatronen van de (toekomstige) gebruiker. Dit onderzoek is uitgevoerd door ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verplegend personeel, artsen, industrieel ontwerpers en de cliënten zelf. De resultaten van dit onderzoek heeft geleid tot deze unieke zorgbadkamer. Hoogtepunten zijn het elektrisch sta-op toilet, de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en het opklapbare en in hoogte te verstellen douchezitje


    Voorkom burn-outs bij het zorgpersoneel en kies voor de badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers        


 • Ideale badkamers voor zorgorganisaties
 • Badkamer hulpmiddelen van uitmuntende kwaliteit
 • Verlicht de werkzaamheden en verbetert de werkomgeving van het zorgpersoneel
 • Ondanks zijn functionaliteit een prachtig design
 • Kostenbesparend
 • Vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde (privacy) en de kwaliteit van leven voor de gebruiker!
 • Hygiënische, ergonomisch en veilig
 • Elektrisch in hoogte verstelbare producten zoals een sta-op toilet en in hoogte verstelbare wastafel
 • Aanpasbaar voor iedere gebruiker 
 • Badkamer hulpmiddelen getest tot 500 kg belastbaarheid 
 • Ontwikkelt in samenwerking met Universiteit van Bergen (Noorwegen), ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en zorgbehoevenden.


Hulpmiddelen voor in badkamers voor zorgorganisaties

Toilet hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers

Toilet hulpmiddelen

De toilet hulpmiddelen van Bano zijn van hoge kwaliteit. Het  prachtige, maar functionele design is zo ontworpen dat er op een maximaal niveau tegemoet wordt gekomen aan de behoefte van de gebruikers.

Wastafel hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers

Wastafel Hulpmiddelen

De wastafel hulpmiddelen van Bano zijn onderdeel van de volledige aangepaste badkamer. Zo zijn de hulpmiddelen speciaal ontworpen voor individuele gebruikersbehoeften. Zeer rolstoelvriendelijk.

Douche hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers

Douche hulpmiddelen

De douche hulpmiddelen van Bano zijn uitzonderlijk comfortabel en ergonomisch. Door toepassing van de badkmer hulpmiddelen van de zorgbadkamer wordt douchen weer een leuke en plezierige bezigheid. 

Accessoires voor in een aangepaste badkamer - Bano Zorgbadkamers

Badkamer
Accessoires

De badkameraccessoires van Bano zijn veilig, doordacht en aangenaam. Uiteraard sluiten ze perfect aan bij het gehele badkamer concept. Zelfs de kleinste accessoires van de Bano zorgbadkamer zijn doordacht.

'De beste zorgbadkamer voor elke zorgwoning'

Thijs Vanhoutte legt kort uit waarom zijn firma Novulo Bui dit de beste zorgbadkamer voor elke zorgwoning vindt!

Wat anderen van de Badkamer hulpmiddelen vinden

Zolang je jezelf kunt helpen met douchen en je persoonlijke hygiëne kan blijven verzorgen, is dat een enorme pré.

Paul de Haan over de aangepaste badkamer van Bano Zorgbadkamers

Paul de Haan

Door de badkamer hulpmiddelen van Bano toe te passen, betekent het weer dat mijn man en ik samen een toekomst hebben. 

Jetty Rippe over de badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers

Jetty Rippe

"Een creatieve oplossing waarbij we mindervaliden meer gemak kunnen bieden"

Remo Willemsen over de badkamer hulpmiddelen van Bano

Remo Willemse

Ik heb met de badkamer hulpmiddelen van Bano mogen werken, dit met groot succes. De kwaliteit is uitmuntend en ik adviseer het iedereen!

Elleke Tanghe over de badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers

Elleke Tanghe 

De Bano Zorgbadkamer is de norm voor de werkomgeving van het zorgpersoneel. De werkzaamheden worden verlicht en er wordt veel tijd bespaard. En die tijd kan weer gebruikt worden voor het verzorgen van de mensen. Dit zijn perfecte badkamers voor zorgorganisaties

Download onze brochure

Bekijk ook eens onze brochure met al onze doordachte badkamer hulpmiddelen. Heb je advies nodig? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. 

50%
Ik geef toestemming dat Bano Benelux B.V. mij mails stuurt.
Download
Brochure van de aangepaste badkamer van Bano Zorgbadkamers
Betere werkomgeving voor verplegend personeel door Bano Zorgbadkamer

Betere werkomgeving voor verplegend personeel

De zeer veilige badkamer van Bano Zorgbadkamers zorgt ervoor dat de gebruiker veel minder hulp nodig heeft en dat het werken voor het zorgpersoneel een stuk fijner wordt. 

Slimme zorgbadkamer - Slimme badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Slimme zorgbadkamer

De aangepaste badkamer van Bano is niet zomaar een 'gewone' zorgbadkamer. Voorafgaand aan het ontwikkelen van deze badkamer is lang onderzoek gedaan door onder andere ergotherpeuten, fysiotherapeuten, artsen en de toekomstige gebruikers. Uit dit onderzoek is een volledig badkamerconcept gerold die speciaal voor ouderen, senioren en mensen met een beperking is gemaakt. 

Alle badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers zijn zeer hygiënisch

Ultra hygiënisch

De aangepaste badkamer van Bano Zorgbadkamers is zeer hygiënisch. Dit komt mede omdat alle onderdelen van het sanitair aan de muur worden bevestigd en behuizingen hebben. Zo is de badkamer heel makkelijk schoon te maken en kan het daardoor een perfecte hygiëne bieden aan de gebruiker. 

In hoogte verstelbare hulpmiddelen

Bijna alle badkamer hulpmiddelen van Bano zijn in hoogte verstelbaar. Zo zijn de hulpmiddelen naar de juiste hoogte in te stellen en kunnen ze makkelijk en eenvoudig worden gebruikt door iedereen. Zo hebben we het elektrisch sta-op toilet, de in hoogte verstelbare wastafel en het opklapbaar en verstelbaar douchezitje.   

5 jaar garantie gegarandeerd!

Op alle badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers krijg je 5 jaar garantie. Dit kunnen wij doen, omdat we weten dat we kwaliteit leveren. 

Beste kwaliteit badkamer hulpmiddelen

Vragen over onze badkamers voor zorgorganisaties? Wij staan voor je klaar.