Dit is de badkamertrend voor 2018: zorg nu voor later!

De badkamertrends voor 2018: Zorg nu voor later! Natuurlijk wensen wij iedereen het beste voor 2018. Zoals jullie weten is de badkamer de belangrijkste ruimte in een huis. Deze wordt namelijk elke dag gebruikt. En vooral in de badkamerruimte is het van essentieel belang dat alles klopt als het gaat om comfort, veiligheid en functionaliteit! Vandaar onze tip voor 2018: zorg nu voor later!

Thuis wil je nou eenmaal niets liever dan volledig tot rust te komen. Tijd voor jezelf, welness en personalisering zijn daarbij de belangrijkste begrippen. Een goede badkamer houdt rekening met de persoonlijke wensen van de gebruiker en is voorbereid op de toekomst!

Ontwikkeling

In de huidige wereld van het sanitair is er een belangrijke ontwikkeling gaande die ‘kijk’ naar de toekomst. De gedachte hierachter is dat iedereen, van particulier tot woningcorporaties en zorgorganisaties, voorbereid wilt zijn op een volgende levensfase die gaat komen. De badkamer daarop voorbereiden kan betekenen dat mensen veel langer zelfstandig (in de huidige woning) kunnen blijven wonen. Bij een praktische invulling van een perfecte zorgbadkamer moet je denken aan drempelvrije douche, douche met douchezitje en een in hoogte verstelbare wc en zorg-wastafel

De zorgbadkamer van Bano Benelux is een totaalconcept welke het badkamerbezoek zo functioneel en veilig mogelijk maakt. Meebewegen met de trends in sanitair 2018 levert een luxueus ingerichte badkamer op die nu én in de toekomst staat voor een comfortabel en veilig sanitairgebruik!