In hoogte verstelbare zorg-wastafel

In hoogte verstelbare zorg-wastafel

De in hoogte verstelbare zorg-wastafel van Bano biedt veel voordelen. De wastafel is op de juiste hoogte in te stellen en mede door zijn bijzondere vorm is deze makkelijk te gebruiken voor rolstoelgebruikers. Doordat hoogte makkelijk kan worden versteld is de wastafel ook makkelijk te gebruiken voor staande personen.

In hoogte verstelbare wastafel: belangrijke informatie uitgelicht

Wat is een in hoogte verstelbare wastafel?

Wat is een in hoogte verstelbare wastafel?

Wat is een in hoogte verstelbare wastafel? Lees het hier.

Lees verder
Eenvoudig te gebruiken zorg-wastafel

Eenvoudig te gebruiken zorg-wastafel

De in hoogte verstelbare wastafel is zeer makkelijk te gebruiken
Lees verder
in hoogte verstelbare zorg-wastafel: Aanpasbaar voor iedere gebruiker

Aanpasbaar voor iedere gebruiker

Iedereen kan de wastafel heel makkelijk gebruiken

Lees verder
Deze zorg-wastafel is Elektrisch en handmatig in hoogte te verstellen

Elektrisch en handmatig in hoogte te verstellen

Er is een keuze uit elektrisch of handmatig
Lees verder
Materiaal in hoogte verstelbare wastafel

Materiaal in hoogte verstelbare wastafel

Materiaal waarvan de zorgwastafel is gemaakt
Lees verder
Afbeelding van een veilige douchestang

In hoogte verstelbare zorgwastafel kopen?

Wil je een in hoogte verstelbare? Lees hier meer.

Lees verder
Wat is een in hoogte verstelbare wastafel?

Wat is een in hoogte verstelbare wastafel?

Een in hoogte verstelbare wastafel is een wastafel die voor elke gebruiker op de juiste hoogte ingesteld kan worden. In veel gevallen kun je de hoogte instellen op twee manieren: elektrisch en manueel.


Door de verstelbare hoogte is de wastafel goed bruikbaar voor iedereen. Of je nu in een rolstoel zit of dat je nog goed ter been bent.


Ergotherapeuten van verschillende zorginstellingen prijzen onze slimme wastafel

Eenvoudig te gebruiken zorg-wastafel

De bevestigingsbeugels van Bano met handmatige of elektrische hoogte-afstelling zijn makkelijk en eenvoudig in het gebruik en kunnen door één persoon worden bediend. De geïntegreerde handgrepen bieden een stevig houvast en geven een veilig gevoel bij de dagelijkse wasbeurt.

hoogte wastafel - Bano zorg-wastafel
Afmetingen in hoogte verstelbare zorg-wastafel

Hoogte wastafel badkamer

De in hoogte wastafel voor de zorg van Bano is voor elke gebruiker op de juiste hoogte te stellen. De unieke vorm van de hoogte wastafel maakt dat deze makkelijk te gebruiken is voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Doordat de hoogte van de wastafel makkelijk te verstellen is, is deze net zo goed bruikbaar voor staande personen. De geïntegreerde handgrepen bieden een stevig houvast en een veilig gevoel bij de dagelijkse wasbeurt.


De specifieke hoogte van de wastafel (en grootte) kun je hier zien in de afbeelding. Uiteraard is de hoogte van de wastafel door het elektrische versteltraject altijd naar de juiste hoogte in te stellen.

Nog meer voordelen van de in hoogte verstelbare zorg-wastafel van Bano

Onderrijdbare wastafel van Bano Benelux
Onderrijdbare wastafel van Bano

Onderrijdbare wastafel

De Bano-wastafels zijn allemaal (makkelijk) onderrijdbaar. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en mensen die gebruik maken van een scootmobiel.


De onderkant van de wastafel is zodanig geconstrueerd dat de gebruiker er makkelijk onder kan rijden met zijn of haar rolstoel/scootmobiel.

Kan worden aangepast op iedere gebruiker

De onderzoeken en tests die wij hebben gedaan hebben aangetoond dat er een behoefte bestaat aan persoonlijke oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de individuele gebruiker.


Uit reacties van verzorgend personeel blijkt dat de hoogte-afstelling van onze producten het gemakkelijker maakt om de patiënten te verplaatsen en de belasting op de verzorgers vermindert.

Elektrisch of handmatig te verstellen

Dat is ook de reden waarom we een reeks in hoogte verstelbare producten hebben ontwikkeld die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan behoeften van de individuele gebruiker.


De zorg-wastafel, het in hoogte verstelbare toilet (miva toilet) en de toilethandgrepen kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden.


De hoogte kan op twee manieren worden aangepast: handmatig met een zwengel, of elektrisch. Bij beide oplossingen kan de hoogte met 20 cm worden versteld. Bekijk hieronder de video.

"Ergotherapeuten lopen weg met de in hoogte verstelbare wastafel van Bano Benelux"

In hoogte verstelbare wastafel is betaalbaar 

De enorme flexibiliteit van zoveel badkamer hulpmiddelen maakt het Bano Badkamerconcept uniek. En omdat het om eenvoudige aanpassingen gaat, is het betaalbaar. 

Foto's van de zorg-wastafel

Materiaal van de in hoogte verstelbare wastafel

In hoogte verstelbare wastafel kopen? Bano staat voor je klaar

In hoogte verstelbare wastafel kopen?

Wil je de in hoogte verstelbare wastafel kopen? Bano Benelux staat voor je klaar.  Vul ons contact formulier in of bel direct 0184-785353.