Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Toiletsteun (toilethandgreep) Bano

Toiletsteun (toilethandgreep) Bano

De toiletsteun (toilethandgreep) van Bano is (net zoals het hele badkamerconcept van Bano) een doordacht product. Een van de grootste uitdagingen die patiënten tegenkomen in de badkamer is de verplaatsing van en naar het toilet. Onze handgrepen maken het leven van gebruikers en verzorgers een stuk eenvoudiger. De handgrepen zijn verkrijgbaar in een linker- en rechtervariant.

Handmatige hoogte-afstelling toiletsteun

De hoogte van de toiletsteun (handgreep) is gemakkelijk aan te passen. De handgreep is verstelbaar van 70-90 cm. De grootste lengte (90 cm) geeft goede ergonomische ondersteuning. Door zich voorover te buigen en de kracht in het bovenlichaam te gebruiken, kunnen gebruikers zich gemakkelijker van en naar het toilet verplaatsen. Aan het uiteinde zit een goed ontworpen ‘handvat’ (knop handgreep) met een uitstekende en veilige grip. Als hij niet gebruikt wordt, kan de handgreep worden opgeklapt om ruimte op de vloer vrij te maken.

Bano heeft ook een toilethendel van 70 cm, met en zonder hoogte-afstelling. Deze kan gebruikt worden in kleinere ruimtes.

Maximale belasting: 400 kg.

Materiaal toilethandgreep

▪ Handgreep: integraalschuim met polyurethaan lak
▪ Bevestigingsbeugels: geanodiseerde aluminiumlegering
▪ Plastic doppen: spuitgegoten polypropyleen
▪ Toiletrolhouder: geanodiseerde aluminiumlegering
▪ Bekijk hier het productblad

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers