badkamermeubels voor de zorg

Badkamermeubels voor de zorg

De Bano zorgbadkamer is een volledig badkamerconcept. Uiteraard zijn in dit concept badkamermeubels (badmeubels) inbegrepen. Vanzelfsprekend zijn ze zeer veilig en praktisch.


“Badmeubels geven een ruimtelijk beeld en prachtig design. Ook in aangepaste badkamers.”


Wat zijn badkamermeubels voor de zorg?

Een badkamermeubel zorgt ervoor dat de badkamer een ruimtelijk beeld krijgt. Hierbij kun je denken aan handige opberglades of badkamerkasten.


Badkamermeubels voor de zorg zijn badkamerkasten of bijvoorbeeld opberglades die veilig zijn voor de gebruiker. Zo zijn deze veel steviger dan normale badkamermeubels en er zijn vaak handgrepen aan gekoppeld.
Badmeubels voor de zorg - Badkamerkasten

Badkamermeubels voor de zorg

De trends van badkamers verschuiven steeds meer. Dat geldt uiteraard ook voor aangepaste badkamers. Vroeger werd er alleen gekeken naar de veiligheid en functionaliteit. Nu wordt er ook gekeken naar design.


Deze drie elementen heeft Bano tot in perfectie gecombineerd. Vandaar dat je bijvoorbeeld in het badkamerconcept verschillende mooie en functionele badkamerkasten kunt vinden of een wastafel voor de zorg met een perfect design.

Waarom kiezen voor een badmeubel in een zorgbadkamer?

Badmeubels geven de aangepaste badkamer een ruimtelijk beeld en mooi design. Zo hoeft een aangepaste badkamer niet op een ziekenhuis badkamer te gaan lijken. Bovendien is het altijd makkelijk om je spullen op te bergen in de daarvoor bestemde badkamerkasten.


Fijn aan de badkamerkast van Bano is dat er in de kast een wasmand en stopcontact aanwezig is. Andere onderdelen van de badkamermeubels van Bano zijn de badkamerlampen en speciale badkamer spiegels.


Bekijk hier al onze badkamer hulpmiddelen.


Theo Wor van Bano Zorgbadkamers
De badmeubels van Bano zijn speciaal gemaakt voor mensen met een fysieke beperking. 
Theo Wor - Bano Benelux

Een onderdeel van de aangepaste badkamer van Bano

De badkameubels van Bano is een onderdeel van de doordachte aangepaste badkamer (zie de video). Meer weten? Neem gerust contact met ons op.