Veilig en comfortabel douchen in een aangepaste badkamer

Veilig en comfortabel douchen in een aangepaste badkamer is mogelijk dankzij de Bano badkamer hulpmiddelen. Wij zijn continu bezig met het doorontwikkelen van onze producten. Hiervoor vragen wij feedback van consumenten en hun verzorgers. Bano Badkamers is dé leverancier voor mensen met speciale behoeften die een mooie badkamer met extra functionaliteiten zoeken.

Onafhankelijk en zelfredzaam bij u thuis

Een Bano badkamer is van alle gemakken voorzien. Dankzij deze oplossingen wordt u (deels) ontzorgd, wat betekent dat u minder hulp van anderen nodig hebt tijdens uw persoonlijke verzorging. Zo krijgt u uw privacy en zelfredzaamheid terug. Denk hierbij aan onze toilet hulpmiddelen, wastafel hulpmiddelen en douche hulpmiddelen

Veilig en comfortabel douchen? Maak een afspraak

Alle badkameroplossingen kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes, dus ook bij thuis. U kunt voor een compleet nieuwe badkamer kiezen, of bijvoorbeeld alleen een nieuw opsta toilet te laten plaatsen. Onderdelen bijbestellen is altijd mogelijk, in de kleur en grootte die u wilt. We denken graag met u mee en helpen u de juiste keuze te maken.