Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Sta-op toilet van Bano zorgbadkamers

Sta-op toilet van Bano zorgbadkamers

Een sta-op toilet wordt ook wel een toiletlift genoemd. Begeleiding bij de toiletgang wordt door veel mensen als erg vervelend ervaren. Het wordt ervaren als een inbreuk op de privacy. Een sta-op toilet van Bano zorgbadkamers kan voor mensen die het niet lukt om alleen op het toilet te gaan zitten, een uitkomst zijn. Er is een keuze uit twee soorten:

▪Het in hoogte verstelbare zorgtoilet van 70 cm.
▪Het in hoogte verstelbare toilet van 55 cm. 

Wat is een sta-op toilet (of toiletlift) ?

Het woord verklapt het natuurlijk al. Het sta-op toilet van Bano Zorgbadkamers vergemakkelijkt het opstaan. Het is het zelfde principe als een sta-op stoel. Andere termen voor een sta-op toilet zijn: in hoogte verstelbaar toiletopsta toilet, sta op hulp toilet, sta op toiletstoel, sta toilet of op-sta toilet. Het toilet is speciaal ontwikkeld voor mensen die hinder hebben van fysieke ongemakken en is opgebouwd vanuit het oogpunt van de cliënt. Bij toepassing van het sta-op toilet voelen veel mensen weer wat het is om alleen naar het toilet te gaan. Mocht het toch nog voorkomen dat er een verpleger, verzorgende of helpende nodig is, dan worden de werkzaamheden aanzienlijk verlicht. Door de toepassing van de producten van Bano wordt er een betere werkomgeving gecreëerd voor zorgpersoneel.  Bekijk het instructiefilmpje hieronder.

Vriendelijk in gebruik

Het sta-op toilet van Bano zorgbadkamers is zeer vriendelijk in gebruik. De hoog laag bedieningen zitten aan beiden steunen. Bovendien is het sta-op systeem getest tot 500 kg belastbaarheid en is het zeer veilig en comfortabel. Het biedt een functionele en zeer eenvoudige oplossing voor mensen die moeite ervaren met het zelfstandig zitten het opstaan van het toilet. Bovendien heeft het sta-op systeem ondanks zijn functionaliteit een warme uitstraling (net zoals de hele Bano zorgbadkamer) .

Makkelijk in en uit je rolstoel

Het staat buiten kijf dat de aangepaste badkamer van Bano rolstoelvriendelijk is. Het elektrische sta-op toilet is een onderdeel van deze badkamer. Het helpt degene in een rolstoel om makkelijk op het toilet te gaan zitten en om weer makkelijk van het toilet af te gaan.

Dit sta-op toilet is ideaal voor mensen in een rolstoel - Bano Zorgbadkamers

Dit sta-op toilet is ideaal voor mensen in een rolstoel – Bano Zorgbadkamers

Foto’s van het sta-op toilet

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers