Waardevolle tips voor een veilige badkamer in 2023

Jaarlijks belandt een groot aantal mensen (vooral ouderen) in het ziekenhuis door ongeluk in de badkamer. Daarom hebben wij een e-book geschreven, waarin wij je exact uitleggen hoe je ondanks een functiebeperking op een zo veilig mogelijke en zelfredzame manier gebruik kunt maken van de badkamer. 

waardevolle tips voor in de badkamer 2023

De beste tips voor een veilige senioren badkamer

Voorkom ongelukken in de badkamer - Bano Benelux .png

Voorkom ongelukken!

We komen er dagelijks en we brengen er best wel veel tijd in door: de badkamer.  Het is vanzelfsprekend dat we hier naar toe gaan, maar voor sommige mensen wordt het steeds meer een uitdaging om veilig te gaan douchen of naar het toilet te gaan. Wanneer je de tips uit dit e-book toepast kunnen er veel ongelukken in de badkamer worden voorkomen en wordt het een stuk makkelijker om jezelf te redden in de badkamer
Hiermee bewaar je de onafhankelijkheid en je privacy - Bano Benelux

Hiermee bewaar je de onafhankelijkheid en je privacy

In het e-book kun je onze complete visie vinden die wij intern gebruiken om onze cliënten/patiënten/zorgorganisaties te adviseren. Wij hebben de overtuiging dat wanneer je dit toepast, dat het je leven (of dat van je ouders, kinderen, je opa/oma, kennis etc.) een stuk aangenamer maakt en je hiermee je onafhankelijkheid en privacy kunt bewaren.
Bespaar geld met de badkamer hulpmiddelen van Bano - Bano Benelux

Bespaar geld door deze tips toe te passen

Dit e-book kan je (uiteindelijk) ongelooflijk veel kosten besparen aan bijvoorbeeld verplegend personeel., ziekenhuis bezoeken en producten die niet duurzaam zijn. Deze tips hebben de levens van vele mensen al veranderd. We zijn uiteraard benieuwd wat het voor jou gaat doen. 
Kees Verhoef - Directeur Bano Benelux - badkamer hulpmiddelen

Uiteraard is de functionaliteit en de veiligheid het belangrijkst bij een goede badkamer. Maar zorg er ook voor dat alle gebruikers de vormgeving aantrekkelijk vinden. Dit is vooral belangrijk voor particuliere huizen. Een gezinsbadkamer wordt door veel verschillende mensen gebruikt met elk hun eigen behoeften: daar moet rekening mee gehouden worden.

Theo Wor - Bano Benelux

De Bano Zorgbadkamer

Deze aangepaste badkamer is ontwikkeld door mensen met een beperking, voor mensen met een beperking. Vanaf het moment dat je de Bano zorgbadkamer betreed zijn er overal objecten en badkamer hulpmiddelen waaraan jij je kunt vasthouden. Zo maximaliseer je de zelfredzaamheid. Bekijk de video :).

Dit e-book geeft antwoord op de vraag hoe je een badkamer zo veilig mogelijk maakt


  • Tips over het toepassen van de juiste badkamer hulpmiddelen
  • Doordachte en makkelijke oplossingen voor "grote" problemen.
  • Handig voor senioren, ouderen, mensen met een beperking en zorgorganisaties!
  • Vergroot de zelfredzaamheid en privacy!
  • Wat te doen bij een grote badkamer?
  • En veel meer!

15 waardevolle tips voor een veilige badkamer in 2023

Alle informatie over een veilige badkamer vind je in dit gratis e-book

waardevolle tips voor in de badkamer 2023