Toiletborstel voor de zorg

Stokhouder voor in de badkamer

Bano heeft speciaal voor de badkamer een stokhouder ontwikkeld. Deze is zo gemaakt dat hij effectiever is dan andere stokhouders. Op deze pagina kun je meer informatie vinden. 
Wat is een stokhouder voor in de badkamer precies

Wat is een stokhouder voor in de badkamer precies?

Een stokhouder voor in de badkamer is een handig hulpmiddel die ervoor zorgt dat de stok (of kruk) niet valt. Met een makkelijke beweging kunt u de stok vastklikken in deze houder. Zo wordt de kans dat u struikelt in de badkamer (over de wandelstuk) veel kleiner.

"Voor veel mensen is een wandelstok of kruk een belangrijk hulpmiddel in hun dagelijks leven. Daarom moet hij gemakkelijk te vinden en op te bergen zijn in de badkamer'

Stokhouder van Bano

De stokhouder van Bano is een discrete en gebruiksvriendelijke oplossing. Voor veel mensen is een stok of kruk een belangrijk hulpmiddel in hun dagelijkse leven. Het is daarom belangrijk dat ze deze gemakkelijk – en binnen handbereik – kwijt kunnen op de badkamer.


De stok wordt ‘vastgeklemd’ door een rubberen strip en blijft hangen totdat de gebruiker hem weer nodig heeft. Uiteraard is die geïntegreerd in het Bano badkamerconcept.

Klein, maar belangrijk hulpmiddel

Zoals je kunt zien is het slechts een zeer klein onderdeel van de aangepaste badkamer van Bano. Maar dit neemt niet weg dat dit een zeer belangrijk element hiervan is. Het zorgt ervoor dat de wandelstok of steun niet valt en ergens in de badkamer komt te liggen waar men niet bij kan komen. Het product is zeer ergonomisch: zonder veel kracht te zetten kun je de wandelstok, kruk of steun in de houder plaatsen.
Theo Wor van Bano Zorgbadkamers
De badkamers van Bano zijn de perfecte oplossing voor iedereen die te kampen heeft met een fysiek beperking. 
Theo Wor - Bano Benelux

Materiaal stokhouder

De badkamer hulpmiddelen van Bano zijn geschikt voor verschillende doelgroepen: voor thuiswonende mensen of voor bijvoorbeeld een verpleeghuis of ziekenhuis. Hieronder kun je meer informatie vinden over het materiaal waar de stokhouder van gemaakt is. 


Waarom kiezen voor Bano?

werkzaamheden worden verlicht voor de zorgverleners en/of mantelzorgers en er wordt veel tijd bespaard.
Badkamer hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit
Ondanks zijn functionaliteit heeft de Bano Zorgbadkamer een prachtig design. 
De badkamer is voor iedere gebruiker aanpasbaar

Ontwikkelt in samenwerking met Universiteit van Bergen (Noorwegen), ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en zorgbehoevenden.

Een onderdeel van de badkamer speciaal voor de zorg

De stokhouder kun je vinden in de complete zorgbadkamer van Bano. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.