Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Stokhouder voor in de badkamer

Stokhouder voor in de badkamer

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over een stokhouder voor in de badkamer.

Wat is een stokhouder voor in de badkamer precies?

Een stokhouder voor in de badkamer is een handig hulpmiddel die ervoor zorgt dat de stok (of kruk) niet valt. Met een makkelijke beweging kunt u de stok vastklikken in deze houder. Zo wordt de kans dat u struikelt in de badkamer (over de wandelstuk) veel kleiner.

Bano-stokhouder

Stokhouder van Bano

De stokhouder van Bano is een discrete en gebruiksvriendelijke oplossing. Voor veel mensen is een stok of kruk een belangrijk hulpmiddel in hun dagelijkse leven. Het is daarom belangrijk dat ze deze gemakkelijk – en binnen handbereik – kwijt kunnen op de badkamer. De stok wordt ‘vastgeklemd’ door een rubberen strip en blijft hangen totdat de gebruiker hem weer nodig heeft. Uiteraard is die geïntegreerd in het Bano badkamerconcept.

Klein, maar belangrijk hulpmiddel

Zoals je kunt zien is het slechts een zeer klein onderdeel van de aangepaste badkamer van Bano. Maar dit neemt niet weg dat dit een zeer belangrijk element hiervan is. Het zorgt ervoor dat de wandelstok of steun niet valt en ergens in de badkamer komt te liggen waar men niet bij kan komen. Het product is zeer ergonomisch: zonder veel kracht te zetten kun je de wandelstok, kruk of steun in de houder plaatsen.

Materiaal stokhouder

▪ Stokhouder: ABS-plastic en rubber
▪ Bekijk hier het productblad

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers