Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Wastafelkraan met lange hendel

Wastafelkraan met lange hendel

Hoe belangrijk een wastafelkraan in de zorg kan zijn wordt vaak onderschat. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de hygiëne en daarmee het voorkomen van bacteriën zoals bijvoorbeeld de legionella bacterie. Daarom heeft Bano een wastafelkraan met lange hendel laten ontwikkelen die speciaal gemaakt is voor de zorg.

Wat is een wastafelkraan voor de zorg?

Een wastafelkraan voor de zorg is een kraan die rekening houdt met ergonomie, hygiëne en het zelf kunnen bedienen van de kraan door ieder individu.

Wastafelkraan met lange hendel

De Bano wastafelkraan met lange hendel is een klassieke kraan met één hendel, speciaal ontworpen voor de Bano zorg-wastafel. De kraan heeft een lange spuit en een lange hendel en is daarmee erg gebruiksvriendelijk. De lange spuit van zorgt ervoor dat de waterstraal goed bereikbaar is. De kraan is ook voorzien van een ergonomische hendel voor extra gebruiksvriendelijkheid. Ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen zo makkelijk gebruik maken van de kraan. Het is niet voor niets dat de hele aangepaste badkamer van Bano rolstoeltoegankelijk is.

Wastafelkraan met standaardhendel

Naast de kraan met lange hendel heeft Bano ook een kraan met een standaardhendel. Deze heeft hetzelfde ontwerp en dezelfde functie als onze andere een eenarmige kraan. De standaardhendel is korter en heeft een elegant ontwerp dat ook past in het interieur van particulieren.

Materiaal

▪ Wastafelkraan: verchroomd messing
▪ Flexible Pex-buis: gecrosslinkt polyetheen, l: 50 cm
▪ Bekijk hier het productblad
▪ Bekijk de brochure van het gehele badkamerconcept van Bano

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers