Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Douchetoilet

Douchetoilet

Bano Benelux B.V. heeft een douchetoilet ontwikkelt die de oplossing is voor hygiënisch toiletgebruik. De naam gekoppelde naam aan het product is Tripel B. Het is een zeer gemakkelijk te installeren toiletbril met ingebouwde föhn en douche.

Eén knop

Het fijne aan het douchetoilet van Bano is dat het doormiddel van één knop te bedienen is. Dus geen ingewikkelde meerdere knopbedieningen op ongemakkelijke plaatsen. Zo kunnen mensen die niet of moeizaam zelf alle nodige handelingen op het toilet kunnen uitvoeren toch naar het toilet gaan. Uiteraard kunnen valide mensen ook gebruik maken van het douchetoilet. Bekijk hieronder het instructiefilmpje van het douchetoilet.


Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Hygiëne

Een goede hygiëne op het toilet houdt ziektekiemen buiten de deur. Het douchetoilet van Bano is dan ook zeer hygiënisch. De reiniging vind hygiënisch en grondig plaats, zonder dat u met de handen in de buurt komt van het gebied dat gereinigd moet worden. Bovendien wordt door het comfort de eventuele kans op infecties en ontstekingen aanzienlijk verminderd. De toiletbril geeft blauw licht en is verwarmd. Het blauwe licht zorgt ervoor dat u zonder moeite ook ’s nachts gebruikt kunt maken van het toilet. Wanneer u op het douchetoilet gaat zitten wordt de blauw verlichte knop op de zitting rood.

Het douchetoilet bestaat uit onderdelen van kunststof die zijn vervaardigd uit antibacterieel ABS kunststof. Nadat u gebruik heeft gemaakt van de douche en het programma door u is gestopt, wordt deze automatisch teruggeplaatst in de ‘garage’. De toiletdouche wordt hier gereinigd met hulp van UV-bestraling in de vorm van zeer sterke LED’s en water.

Makkelijke aansluiting

De toiletdouche van Bano kan zeer gemakkelijk worden aangesloten. Mede dankzij het meegeleverde T-stuk dat tussen alle vlotter systemen kan worden geschroefd, past het op (bijna) ieder toilet. De toiletdouche installeren is zeer eenvoudig op het sta-op toilet en bijna alle andere toiletten. Mocht het toch niet lukken, kunnen we altijd een monteur inschakelen.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers