Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Standaard wastafel voor de zorg van Bano

Standaard wastafel voor de zorg van Bano

Wanneer iemand ouder wordt of kampt met een fysieke beperking, dan is de kans groot dat het (steeds meer) moeite kost om zelfstandig gebruik te maken van de badkamer. Een aangepaste badkamer kan de zelfredzaamheid enorm vergroten. Op deze pagina lichten we de standaard wastafel voor de zorg uit.

Wat is een standaard wastafel voor de zorg precies?

De standaard wastafel van Bano heeft een functioneel ontwerp dat voldoet aan de behoefte van de gebruiker. Een geïntegreerde handgreep vergroot de veiligheid tijdens dagelijkse bezigheden en bij verplaatsingen rond de wastafel. De waterafvoer bevindt zich aan de voorkant van de wastafel, wat belangrijk is voor patiënten die regelmatig op een stoel of in een rolstoel zitten. Naast de standaard wastafel van Bano hebben we ook een uniek in hoogte verstelbare zorg-wastafel.

Standaard wastafel voor de zorg

Flexibele afvoerpijpen speciaal voor rolstoelgebruikers

De wastafel wordt geleverd met flexibele Bano-afvoerpijpen die tegen de muur worden gemonteerd, zodat rolstoelgebruikers goed bij de wastafel kunnen komen. De badkamerproducten van Bano zijn zeer rolstoel / rollator vriendelijk. De wastafel biedt genoeg ruimte voor toiletartikelen.

Met of zonder hoogte-afstelling

De wastafel kan worden geleverd inclusief bevestigingsbeugels met of zonder handmatige hoogte-afstelling. In combinatie met de verstelbare beugel kan de hoogte aangepast worden van 70-90 cm. De standaardhoogte is 80 cm. De wastafel wordt geleverd in een linkse en een rechtse variant. Maximale belasting: 300 kg.

Materiaal van de standaard wastafel voor de zorg

▪ Wastafel: marmergruis met een oppervlak met gelcoating
▪ Handgreep: antibacterieel aluminium met poedercoating en nylon
▪ Bevestigingsbeugels: geanodiseerde aluminiumlegering
▪ Bekijk hier het productblad
▪ Bekijk ook het in hoogte verstelbare zorg-wastafel

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers