Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Ziekenhuis badkamer

Ziekenhuis badkamer

De ziekenhuis badkamer van Bano kan perfect worden toegepast in ziekenhuizen. De unieke badkamer hulpmiddelen zorgen ervoor dat de veiligheid en functionaliteit in ziekenhuizen worden gemaximaliseerd.

Wat is een ziekenhuis badkamer?

Uiteraard is dit een badkamer die uitermate geschikt is voor een ziekenhuis. Deze badkamer moet bestaan uit functionele en veilige hulpmiddelen. In ziekenhuizen komen verschillende mensen die gebruik moeten maken van dezelfde badkamer. Dit vraagt om verstelbare hulpmiddelen en flexibiliteit. Deze zorgbadkamer is ideaal voor de gebruiker én voor de hulpverlener.

Ziekenhuis badkamer - Bano Zorgbadkamers

Ziekenhuis badkamer van Bano Zorgbadkamers

Door deze badkamer hulpmiddelen toe te passen worden de werkzaamheden van de verpleegster of verzorger aanzienlijk vergroot.

Haukeland Universitair Ziekenhuis

In 2013 heeft Bano in samenwerking met drie afdelingen van het Haukeland Universitair Ziekenhuis in Bergen (Noorwegen) badkameroplossingen getest op drie afdelingen van dit ziekenhuis. Op verschillende afdelingen (o.a. gynaecologie en chirurgie) werden kleine badkamers geplaatst. Vanzelfsprekend is hier de indeling en de functionaliteit van de badkamer hulpmiddelen essentieel. De badkameroplossingen van Bano bleken een succes. Lees meer. 

Badkamer hulpmiddelen voor in een ziekenhuis badkamer

De hulpmiddelen van Bano zijn ideaal voor ziekenhuizen. Ze zorgen voor een goede kwaliteit van leven voor de patiënten en voor de hulpverleners. Bovendien wordt de zelfredzaamheid erg vergroot. Bij toepassing van de badkamer producten zijn mensen minder afhankelijk en dat vinden ze erg fijn.  Bekijk hieronder een overzicht van de badkamer hulpmiddelen van Bano:

Wastafel hulpmiddelen
Toilet hulpmiddelen
▪Douche hulpmiddelen
▪Badkameraccessoires

Ziekenhuis badkamer van Bano Benelux