Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Ziekenhuis badkamer

Ziekenhuis badkamer

De ziekenhuis badkamer van Bano kan perfect worden toegepast in ziekenhuizen. De unieke badkamer hulpmiddelen zorgen ervoor dat de veiligheid en functionaliteit in ziekenhuizen worden gemaximaliseerd.

Wat is een ziekenhuis badkamer?

Uiteraard is dit een badkamer die uitermate geschikt is voor een ziekenhuis. Deze badkamer moet bestaan uit functionele en veilige hulpmiddelen. In ziekenhuizen komen verschillende mensen die gebruik moeten maken van dezelfde badkamer. Dit vraagt om verstelbaarheid en flexibiliteit. Enerzijds voor de gebruiker, anderzijds voor de hulpverlener. De badkamer hulpmiddelen van Bano voldoen aan al deze eisen.

Ziekenhuis badkamer - Bano Zorgbadkamers

Ziekenhuis badkamer – Bano Zorgbadkamers

Haukeland Universitair Ziekenhuis

In 2013 heeft Bano in samenwerking met drie afdelingen van het Haukeland Universitair Ziekenhuis in Bergen (Noorwegen) badkameroplossingen getest op drie afdelingen van dit ziekenhuis. Er werden kleine functionele badkamers geplaatst op de afdelingen gynaecologie, chirurgie en op een algemene afdeling. Vanzelfsprekend is hier de indeling en de functionaliteit van de badkamer hulpmiddelen essentieel. De badkameroplossingen van Bano bleken een succes. Lees meer. 

Badkamer hulpmiddelen voor in een ziekenhuis badkamer

De hulpmiddelen van Bano zijn ideaal voor ziekenhuizen. Ze zorgen voor een goede kwaliteit van leven voor de patiënten en voor de hulpverleners. Daarnaast maximaliseert deze totale badkamer de zelfredzaamheid. Bij toepassing van de badkamer producten zijn mensen minder afhankelijk en dat vinden ze erg fijn.  Bekijk hieronder een overzicht van de badkamer hulpmiddelen van Bano:

Wastafel hulpmiddelen
Toilet hulpmiddelen
▪Douche hulpmiddelen
▪Badkameraccessoires

Ziekenhuis badkamer van Bano Benelux