Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Badkamer prullenbak voor in de zorg

Badkamer prullenbak voor in de zorg

De badkamer prullenbak van Bano heeft net zoals alle badkameraccessoires van Bano een geïntegreerd ontwerp zodat alle elementen in de aangepaste badkamer bij elkaar passen.

Speciaal bevestigingssysteem voor in aangepaste badkamer

De prullenbak is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het wordt doormiddel van een speciaal ontworpen bevestigingssysteem aan de muur gehangen. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk los te maken is en eenvoudig leeg- of schoongemaakt kan worden. Het bevestigingssysteem kan met lijm of schroeven aan de muur worden gemonteerd. De prullenbak is hoog en licht gebogen zodat het zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Vandaar dat de badkamer prullenbak sluit perfect aan bij de andere badkamer hulpmiddelen aan in het ontwerp van onze aangepaste badkamer (senioren badkamer).

Badkamer prullenbak voor in de zorg

Badkamer prullenbak voor in de zorg

Stevige prullenbak badkamer kopen?

Ben je op zoek naar een badkamer prullenbak? Dan ben je bij Bano Benelux op het juiste adres. Een prullenbak in de zorgbadkamer is een zeer handige optie, aangezien je dan niet telkens naar een andere plaats hoeft te lopen om iets weg te gooien. De badkamer prullenbak van Bano is redelijk ruim, compact en van zeer kwalitatief materiaal. Vul het contactformulier in voor als je een prijsopgave wilt ontvangen.

Materiaal badkamer prullenbak

De prullenbak heeft verschillende opties. Zo is deze te leveren in verschillende kleuren. Touch bin heeft de prullenbak niet. Verdere informatie kun je hieronder vinden.

▪ Bekijk hier het productblad

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers