Download onze brochure met badkamer hulpmiddelen
Download

Page content

Aangepast sanitair

Aangepast sanitair

Aangepast sanitair kan het leven een stuk aangenamer maken. Tegenwoordig is aangepast sanitair niet meer van modern sanitair te onderscheiden. Naast een slimme inrichting van de aangepaste badkamer, zorgt het gebruik van de Bano badkamer er voor dat mindervaliden en mensen op oudere leeftijd zo lang en comfortabel mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Wat de wensen ook zijn, we hebben altijd de juiste oplossing.

Wat is aangepast sanitair precies?

Aangepast sanitair zijn alle hulpmiddelen die worden toegepast in een badkamer, douche of toilet. Het doel hiervan is om een zo’n veilig mogelijke situatie te creëren in de sanitaire ruimten, zodat het verzorgen van het menselijk lichaam een stuk aangenamer wordt. Aangepast sanitair is er voor mensen met een (fysieke) beperking, ouderen en senioren.
Wat is aangepast sanitair precies? - We vertellen het je hier - Bano Benelux

Unieke badkamer producten

Unieke badkamer producten zijn de (elektrisch) in hoogte verstelbare zorg-wastafel, het elektrisch in hoogte verstelbaar zorgtoilet (sta-op toilet) en het in hoogte verstelbare en opklapbare douchezitje. Door de doordachte indeling en omdat alle producten aan de muur gemonteerd zijn, blijft er veel meer vloerruimte over. Deze ruimte zorgt er voor dat mensen die gebruik maken van hulpmiddelen, makkelijk kunnen keren en draaien in de badkamer. Bovendien helpt dit mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden!

Kostenbesparend

Wij geven een garantie van vijf jaar op al onze badkamer hulpmiddelen.  De badkamer gaat maar liefst 20 tot 25 jaar mee.  En bij het juist toepassen van het concept kan het een flinke besparing op verplegend personeel opleveren. Vraag naar het de besparingsformule

Is aangepast sanitair hetzelfde als een senioren badkamer of een gehandicapten badkamer?

Geheel onterecht wordt een aangepaste badkamer of aangepast sanitair in veel gevallen alléén maar geassocieerd met senioren of gehandicapte mensen die niets meer kunnen. Een aangepaste badkamer beperkt zich echter niet tot een badkamer aanpassen tot senioren badkamer of gehandicapten badkamer. Aangepast sanitair maakt het leven eens stuk prettiger voor zowel jong als oud met (chronische) rugproblemen, andere alledaags voorkomende klachten of een lichte beperking.

Veilig douchen in een veilige badkamer?

Naast het feit dat aangepast sanitair het leven een stuk aangenamer maakt, zorgt het voor een veilige badkamer en dus veilig douchen. Heeft u behoefte aan een badkameraanpassing met gebruik van de juiste hulpmiddelen? Wij geven graag deskundig advies over het creëren van een veilige badkamer en maken veilig douchen ook voor u mogelijk!

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers