Badkamer aanpassen? Deze badkamer hulpmiddelen zijn het resultaat van 5 jaar research

Badkamer aanpassen? De badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers zijn het resultaat van meer dan 5 jaar research en studie.

Aangepaste badkamer

De aangepaste badkamer is een compleet badkamerconcept. Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. De kwaliteit van leven en het zelfvertrouwen wordt door toepassing van deze badkamer aanzienlijk vergroot. Terwijl de werkzaamheden van de (eventuele) verpleegkundige wordt verlicht. Dit is de perfecte badkamer voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel. 

Ongeëvenaarde hulpmiddelen voor in de badkamer

De badhulpmiddelen onderscheiden zich door de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en het in hoogte verstelbare douchezitje. Uiteraard moeten we het elektrisch in hoogte verstelbaar toilet niet vergeten. We noemen het ook wel een sta-op toilet, omdat dit het opstaan van het toilet heel makkelijk maakt. De doordachte producten worden altijd aan de muur bevestigd. Dat is niet voor niets. Zo blijft er meer vloerruimte over, zodat er genoeg ruimte is voor extra hulpmiddelen. Uiteraard helpt dit ook mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Veel beter ga je het niet vinden. 

Warme uitstraling gecombineerd met functionaliteit

De levensloopbestendige badkamer heeft ondanks zijn functionaliteit een warme uitstraling. Dit ondersteunt de huiselijke sfeer. De herkenbaarheid van toilet en wastafel wordt bereikt door doordachte kleuraccenten. Wij bieden maar liefst een garantie van 5 jaar op de zorgbadkamer en een levensbestendigheid van 20 tot 25 jaar. Bij het juist toepassen van het concept kan het een flinke besparing opleveren. Benieuwd? We leggen het graag uit.

Badkamer aanpassen? Wij helpen graag.

Wij kunnen er voor zorgen dat er een volledig nieuwe badkamer in huis geplaatst wordt. Door een modulair systeem en de ervaring van onze monteurs in de zorg wordt de overlast tot een minimum beperkt. Ons concept is uitermate geschikt voor woonzorgcomplexen, (zorg)hotels, serviceflats, residenties, verpleeghuizen, ziekenhuizen en natuurlijk voor thuis!