Advies - Hulp bij opstaan toilet - Bano Benelux

Hulp met staan bij de wastafel 

Op zoek naar hulp of advies bij het staan bij de wastafel? Onze deskundigheid kan ervoor zorgen dat er weer op een gemakkelijke en zorgeloze manier gebruik gemaakt kan worden van de wastafel.

1. Ervaart u dat de huidige wastafel niet rolstoelvriendelijk is?

Het kan zijn dat u door een aandoening en of leeftijd (of een combinatie daarvan) steeds meer moeite krijgt om gebruik te maken van de wastafel. En dat maakt u ongetwijfeld onzeker en geeft u het gevoel van onveiligheid. En van dat moet gevoel moet u natuurlijk af. De oplossing van het probleem ligt voor handen. 

2. De oplossing van het probleem

Het is altijd belangrijk om te kijken wat de oorzaak van het probleem is en waar de moeite precies in zit. Daarom doen wij al jaren onderzoek naar de natuurlijke bewegingspatronen. Het heeft uitgewezen dat er behoefte is aan een oplossing die aan te passen is voor iedereen die gebruik maakt van de wastafel. Dit heeft onder andere geleid tot de ontwikkeling van een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel. De oplossing voor alle problemen aan de wastafel!


Uit terugkoppelingen van verplegers, verzorgers en zorgbehoevenden, blijkt dat in hoogte verstelbare elementen ervoor zorgen dat zorgbehoevenden in veel gevallen weer zelfstandig gebruiken kunnen maken van de wastafel.


  1. Nooit meer een onveilig gevoel wanneer u gebruik maakt van een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel!
  • Aanpasbaar voor iedere gebruiker
  • Tot 250 kg belastbaar
  • Zeer ergonomisch en hygiënisch
  • In veel gevallen geen hulp meer nodig!
  • Ontwikkeld door mensen met een beperking vóór mensen met een beperking
  • Meer zelfvertrouwen, waardigheid en privacy
  • Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een professioneel advies. 

3. Onze werkwijze

Allereerst vragen wij u om foto's te maken van de huidige badkamer met daarbij een maatschets.
Vervolgens kijken wij wat mogelijk is en maken dat voor u inzichtelijk door het maken van een indelingstekening.
Wanneer er een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel geplaatst kan worden, dan geven wij dat aan. Uiteraard ontvangt u dan een prijsindicatie.
In overleg maken we een afspraak over de levering van onze badkamer hulpmiddelen. De door u gekozen installateur voorzien wij van de installatietekeningen.

Na de installatie kunt u in veel gevallen weer zelfstandig gebruik maken van de wastafel. Veiliger en makkelijker gaat het niet worden!

Kies voor een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel - Bano Benelux

Kies voor een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel

Wanneer je hulp nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de wastafel is dat natuurlijk niet fijn. Deze elektrisch in hoogte verstelbare wastafel kan voor mensen die het (bijna) niet lukt om ontspannen gebruik te maken van de wastafel, een prachtige uitkomst zijn!

Vraag om advies

Een aangepaste badkamer voorkomt ongelukken. Elke situatie is verschillend en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Onze professionals helpen je graag.