Deze in hoogte verstelbare wastafel biedt iedereen voordelen
04 april 2018 
in Blogs

Deze in hoogte verstelbare wastafel biedt iedereen voordelen

Een wastafel die voor iedereen voordelen biedt: dat is de in hoogte verstelbare wastafel van Bano. De zorg-wastafel is voor elke gebruiker op de juiste hoogte te stellen. De speciale vorm van de wasbak maakt deze makkelijk te gebruiken door rolstoelgebruikers, maar door de verstelbare hoogte is deze net zo goed bruikbaar voor staande personen. De geïntegreerde handgrepen bieden een stevig houvast en een veilig gevoel bij de dagelijkse wasbeurt.

Uitzonderlijke kenmerken wastafel

De wastafel van Bano is eenvoudig en veilig in hoogte te verstellen. De wastafel kan op 2 manieren eenvoudig in hoogte versteld worden:

  • Elektrisch: met een speciaal ontworpen, voor de gebruiker goed bereikbare, veilige knop;
  • Met de hand: door middel van een zwengel.

Op beide manieren kan ook de eventuele verzorger de wastafel op de ideale gebruikershoogte instellen. Je kunt de wastafel dus zowel staand, als zittend gebruiken. Door de hygiënische afwerking is het bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken. De stevige handgrepen geven daarbij veel meer veiligheid.

Een in hoogte verstelbare wastafel is overal toe te passen

De hoogte verstelbare wastafels van Bano zijn toepasbaar in alle situaties waar een in hoogte verstelbare wastafel gewenst is. Zowel voor bij de mensen thuis als in zorginstellingen. Zo blijven particuliere woningen langer bewoonbaar, ook wanneer de mobiliteit van de mensen wat minder wordt. Daarnaast verlicht het in zorginstellingen de zorgtaak van verzorgers en verhoogt het de comfort van de gebruikers. De werkomgeving wordt aanzienlijk verbeterd voor verplegend personeel. Meer weten? Bekijk alle informatie over onze unieke zorg-wastafel.

Garantie van 5 jaar op de hoogte verstelbare wastafel

Indien het sanitair is geïnstalleerd door een ‘Bano-gecertificeerde’ installateur, is de garantie 5 jaar op montage- en fabricage fouten. De verwachte gebruiksduur van de in hoogte verstelbare wastafels is maar liefst 20 tot 25 jaar. In het geval van een fabricagefout hebben klanten van Bano het recht het product binnen 3 jaar na installatie in te ruilen voor een gelijkwaardig product of een product met vergelijkbare eigenschappen.

Hulp is in een aantal gevallen zelfs niet meer nodig door toepassing van het badkamerconcept van Bano. Onder de douche gaan is weer iets om naar uit te kijken. En helpen door de hulpverlener een stuk lichter.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking.Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie.Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen