Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen

Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen

Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen. Na de eerdere aankondiging kunnen we mededelen dat Bano Benelux sinds 1 april officieel te vinden is in het nieuwe en grotere kantoorpand aan de Lelystraat 57m: slechts 250 meter verwijderd van de vorige locatie.

Unieke aangepaste badkamer

Bano richt zich met haar unieke badkamerconcept op zorgorganisaties, ziekenhuizen en de particuliere markt. Het door de universiteit van Bergen(Noorwegen) ontwikkelde concept, zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van mensen sterk wordt vergroot. Het concept past precies in het streven om mensen langer thuis te laten wonen: door de uitgekiende plaatsbepaling van de verschillende componenten kan de badkamer vaak al met minimale aanpassingen worden geplaatst in een bestaande ruimte.

Ook perfect voor zorginstellingen

Daarnaast is het concept uitermate geschikt voor zorginstellingen: doordat cliënten meer zelf kunnen doen is er een aanzienlijke besparing op zorgkosten te realiseren! Groot voordeel voor de gebruiker is het behoud van de privacy: door de hoge mate van zelfredzaamheid kan dit voor langere tijd behouden blijven.

De Bano badkamer is duurzaam, betrouwbaar en zeer functioneel: door de, zowel handmatig als elektrisch, in hoogte verstelbare componenten (bijvoorbeeld het sta-op toilet of de in hoogte verstelbare zorg-wastafel) ontstaan er mogelijkheden om creatieve, functionele en flexibele oplossingen te bieden voor nieuw- of bestaande bouw.

In ons nieuwe onderkomen hebben we meer kantoorruimte tot onze beschikking en hebben dan ook een eigen magazijn zodat we klanten (nog) sneller kunnen leveren. Bent u benieuwd? U bent van harte welkom om onze nieuwe locatie te bezoeken. De koffie staat uiteraard klaar!

Het nieuwe adres is:
Bano Benelux B.V.
Lelystraat 57 M
3364 AH Sliedrecht

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen