Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen
06 april 2016 
in Nieuws

Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen

Bano Benelux opent haar deuren in een nieuw onderkomen. Na de eerdere aankondiging kunnen we mededelen dat Bano Benelux sinds 1 april officieel te vinden is in het nieuwe en grotere kantoorpand aan de Lelystraat 57m: slechts 250 meter verwijderd van de vorige locatie.

Unieke aangepaste badkamer

Bano richt zich met haar unieke badkamerconcept op zorgorganisaties, ziekenhuizen en de particuliere markt. Het door de universiteit van Bergen(Noorwegen) ontwikkelde concept, zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van mensen sterk wordt vergroot. Het concept past precies in het streven om mensen langer thuis te laten wonen: door de uitgekiende plaatsbepaling van de verschillende componenten kan de badkamer vaak al met minimale aanpassingen worden geplaatst in een bestaande ruimte.

Ook perfect voor zorginstellingen

Daarnaast is het concept uitermate geschikt voor zorginstellingen: doordat cliënten meer zelf kunnen doen is er een aanzienlijke besparing op zorgkosten te realiseren! Groot voordeel voor de gebruiker is het behoud van de privacy: door de hoge mate van zelfredzaamheid kan dit voor langere tijd behouden blijven.

De Bano badkamer is duurzaam, betrouwbaar en zeer functioneel: door de, zowel handmatig als elektrisch, in hoogte verstelbare componenten (bijvoorbeeld het sta-op toilet of de in hoogte verstelbare zorg-wastafel) ontstaan er mogelijkheden om creatieve, functionele en flexibele oplossingen te bieden voor nieuw- of bestaande bouw.

In ons nieuwe onderkomen hebben we meer kantoorruimte tot onze beschikking en hebben dan ook een eigen magazijn zodat we klanten (nog) sneller kunnen leveren. Bent u benieuwd? U bent van harte welkom om onze nieuwe locatie te bezoeken. De koffie staat uiteraard klaar!

Het nieuwe adres is:
Bano Benelux B.V.
Lelystraat 57 M
3364 AH Sliedrecht

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen