Duurzame oplossingen, betekent tijdwinst.
31 januari 2017 
in Nieuws

Duurzame oplossingen, betekent tijdwinst.

Duurzame oplossingen, betekent tijdwinst. En dat is ideaal voor woningcorporaties en projectontwikkelaars. Lees snel verder voor meer informatie.

Snel en multifunctioneel kosten besparen

De uitdagingen en kansen voor projectontwikkelaars wijzigen continue. Naast de opgave van nieuwe ontwikkelingen, wordt vaak ingezet op herbestemming van bestaande gebouwen. Door gebruik te maken van duurzame oplossingen, zowel in ontwerp als in gebruik van materialen, kan zowel tijdswinst tijdens de herontwikkeling, als economisch voordeel worden bereikt. Bij de verschuiving van omvangrijke verzorgingshuizen naar kleinschalige zorgcomplexen of complexen voor zelfstandig wonen, is de uitdaging: efficiënt bouwen aan een gebruiksvriendelijk en positief te exploiteren project.

Kleinere zorgcomplexen

De trend om kleinere zorgcomplexen binnenstedelijk te ontwikkelen wordt steeds duidelijker. Ook al omdat een dergelijke woonomgeving voor de toekomstige bewoners een duidelijke toegevoegde waarde heeft. De locaties en grond zijn vaak duurder. De stichtingskosten daardoor hoger. Duurzame bouw en inrichting, die efficiënte exploitatie mogelijk maakt, is daarmee een eis. En daarbij spelen de kleinste aspecten in de (her)bouw een rol.

Beheersbare exploitatie:

Een Bano Badkamer biedt op meerdere manieren kansen voor een gunstige exploitatie. Het intelligente ontwerp maakt door de flexibele functionaliteit de badkamer bruikbaar voor zowel zelfstandige gebruikers, als gebruikers die hulp nodig hebben. De levensduur van de zorgbadkamer is 20 tot 25 jaar (!). Bovendien biedt het een lage jaarlijkse afschrijving. De slimme opstelling en het slimme materiaalgebruik maakt dat de badkamer makkelijk te onderhouden is. Hygiënisch dus. En ten slotte het fraaie Scandinavische design, dat een luxe uitstraling heeft, en waardoor het aspect ‘wellness’ volop een rol speelt in het gebruik.

Sluitend plannen:

Bano Benelux beschikt over een flinke opbouwcapaciteit van snel inzetbare gecertificeerde inrichters. Behalve de vijf jaar garantie die dat oplevert, betekent dat ook dat de inrichting van de badkamers flexibel in het bouwplan kan worden opgenomen. Binnen de afgesproken periode. Bekijk hier alle badkamer hulpmiddelen.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen