Bano Benelux breidt dienstverlening uit met complete badkamerrenovaties

Bano Benelux breidt dienstverlening uit met complete badkamerrenovaties

Bano Benelux, dé specialist in het leveren van innovatieve badkamerconcepten voor senioren en zorgorganisaties, heeft een leuke aankondiging voor haar klanten. Het bedrijf, dat zich altijd heeft ingezet voor het verhogen van de zelfredzaamheid en veiligheid in de badkamer, zet nu een stap verder in de wereld van badkamerrenovaties.

Innovatie voor zorgbadkamers

De vraag naar senioren badkamers neemt toe, en Bano Benelux speelt hierop in door niet alleen gespecialiseerde badkamer hulpmiddelen aan te bieden, maar nu ook complete renovaties. Denk hierbij aan het installeren van een sta-op toilet of een draaibaar toilet, essentiële voorzieningen die bijdragen aan de veiligheid en zelfstandigheid van ouderen.

In het verleden kreeg Bano Benelux vaak de vraag van klanten of het mogelijk was om de gehele badkamer te renoveren, inclusief aspecten zoals verbouw, leidingwerk en tegelwerk. Tot voor kort was het antwoord hierop helaas 'nee'. Maar tijden veranderen, en Bano Benelux evolueert mee.

Met trots kondigt het bedrijf aan dat het nu de volledige renovatie en/of nieuwbouw van zorgbadkamers aanbiedt. Deze uitbreiding van diensten begint in de provincie Zuid-holland. Het team van Bano Benelux is enthousiast over deze nieuwe onderneming en is vastbesloten om haar klanten een nog uitgebreidere service te bieden.

"Het is altijd ons doel geweest om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun badkamerbehoeften. Door nu ook complete renovaties aan te bieden, kunnen we een nog breder scala aan diensten leveren en onze klanten nog beter van dienst zijn", aldus Kees Verhoef van Bano Benelux.

Ambities voor landelijke dekking

De uitbreiding naar andere provincies is ook in de planning. Bano Benelux hoopt spoedig door het hele land badkamerrenovaties te kunnen uitvoeren, zodat nog meer mensen kunnen profiteren van hun expertise en toewijding aan kwaliteit.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een complete badkamerrenovatie of meer willen weten over de uitgebreide diensten van Bano Benelux, neem gerust contact op met het team voor meer informatie.

Over Bano Benelux

Bano Benelux is al jarenlang een vertrouwde naam in de badkamerindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van een badkamerconcept met badkamer hulpmiddelen om de zelfredzaamheid en veiligheid in de badkamer te verhogen, zowel voor particulieren thuis als voor zorginstellingen. Met hun nieuwe dienstverlening in badkamerrenovaties blijven ze innoveren en hun klanten de beste oplossingen bieden.

Ik wil graag advies

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen